Martin Sýkora Rôzne

Nominácie na Najlepších Prešovského kraja sú otvorené!

Verejnosť môže do konca novembra nominovať osobnosti, produkty a zariadenia na ocenenie Najlepší v cestovnom ruchu Prešovského kraja 2018.

Ilustračný obrázok k článku Nominácie na Najlepších Prešovského kraja sú otvorené!
Zdroj: Prešovský samosprávny kraj

Ocenenie bude už po piaty raz udeľované tým, ktorí svojimi aktivitami a kvalitou prispievajú k rozvoju turizmu v kraji. Hlavnou úlohou je oceniť a motivovať ľudí, ktorí pracujú v cestovnom ruchu v Prešovskom kraji, pomáhajú pri jeho rozvoji a môžu byť vďaka svojim kvalitám vzorom pre ostatných. Nominácie je možné podávať do konca novembra 2018 v štyroch hlavných kategóriách – Osobnosť cestovného ruchu, NAJ produkt, NAJ zariadenie a NAJ zamestnanec cestovného ruchu.

Poznáte niekoho, kto si ocenenie zaslúži?

V kategórii Osobnosť cestovného ruchu budú udelené ocenenia za celoživotný prínos, vzdelávanie, podnikanie a rozvoj cestovného ruchu v samospráve. Tiež je možné nominovať produkty, ktoré v roku 2018 prispeli k rozvoju turizmu a k zvýšeniu návštevnosti kraja (podujatia, atrakcie, festivaly a podobne). V kategórii zariadenia môžu byť nominované kultúrne zariadenia, zábavno-relaxačné zariadenia a atrakcie, informačné kancelárie a tiež ubytovacie a reštauračné zariadenia. Kategória NAJ zamestnanec je otvorená šikovným zamestnancom z oblasti služieb, ako sú sprievodcovia a informátori v kultúrnych a informačných zariadeniach, kuchári, barmani, someliéri, čašníci a podobne. „V Prešovskom kraji pôsobí mnoho skúsených a šikovných osobností, ktoré participujú na rozvoji cestovného ruchu v rozličných oblastiach. Či už je to vzdelávanie, podnikanie, samospráva i celý komplex oblastí obsiahnutý v celoživotnom prínose. Aj v tomto ročníku chceme takýchto ľudí predstaviť verejnosti a ponúknuť ich životné úspechy ako zdroj inšpirácií,“ uviedol Martin Janoško, riaditeľ KOCR Severovýchod Slovenska.

Zapojte sa do hlasovania!

Na základe nominácií verejnosti vyberie ocenené osobnosti a produkty odborná porota. V kategóriách NAJ zariadenie CR a NAJ zamestnanec CR si víťazov zvolí verejnosť v online hlasovaní. Taktiež verejnosť rozhodne aj o najobľúbenejšom produkte cestovného ruchu. Online hlasovanie sa uskutoční od 14. decembra 2018 do 13. januára 2019. „Neoddeliteľnou súčasťou rozvoja cestovného ruchu je skvalitňovanie poskytovaných služieb. Kvalitné služby, ochotný personál a atraktívne produkty lákajú návštevníkov a podpisujú sa na raste turizmu v regiónoch i celom kraji. Už samotné nominácie v týchto kategóriách sú uznaním dobre odvedenej práce,“ doplnil Janoško.

Nominácie je možné zasielať do 30. novembra 2018 poštou alebo mailom. Všetky potrebné informácie, kontaktný formulár a podmienky nominovania nájde verejnosť na stránke www.severovychod.sk.

Zdroj: Prešovský samosprávny kraj
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM