Tlačové správy

Nová výbava na svah len za tri stovky? V Poprade je možné všetko

Kompletná značková výstroj a nové oblečenie na svah aj do 300 eur? V Poprade poznáme predajňu športového vybavenia, kde zákazníci už niekoľko rokov spokojne nakupujú za rozumné ceny. Tak sme ju navštívili.

Ilustračný obrázok k článku Nová výbava na svah len za tri stovky? V Poprade je možné všetko
17
Galéria
Zdroj: PR

O tom, aké drahé môžu značkové lyže v skutočnosti byť, vám potvrdí každý nadšenec zimných aktivít. Ak si do toho zarátate aj lyžiarsku obuv, palice, helmu a ostatné zimné vybavenie, účet v predajni nám môže poriadne narásť. Známa predajňa R2 sport OUTLET BAZÁR v Poprade vás však môže presvedčiť o opaku a príjemne prekvapiť nielen svojimi cenami. Majiteľ predajne nám prezradil, čo v nej môžete očakávať nadchádzajúcu sezónu.

Môžete nám na úvod predstaviť vašu ponuku?
R2 sport OUTLET BAZÁR je špecializovaný obchod zameraný predovšetkým na predaj outletového oblečenia, bazáru pre športové vybavenie a profesionálneho servisu pre všetky druhy lyží. Novinkou tejto zimy u nás je brúsenie korčúľ. V Poprade pôsobíme už štvrtý rok. Dovolím si tvrdiť, že sme malou rodinnou firmou, ktorá rozumie potrebám svojich zákazníkov a snaží sa im čo najviac vyhovieť.

Kto sú vašimi zákazníkmi?
Do našej predajne denne zavítajú desiatky zákazníkov. Či už sú to jednotlivci, ktorí hľadajú napríklad kvalitné skialpové lyže za dobrú cenu, alebo rodiny s deťmi, ktoré chcú športové vybavenie nielen pre seba, ale aj svoje ratolesti. Predovšetkým rodiny vedia, aké nákladný takýto nákup môže byť a preto sa vždy s dôverou o pomoc obracajú na nás. V našej ponuku si vyberie naozaj každý.

Pomohli by ste s výberom aj mne, rekreačnému lyžiarovi?
Samozrejme. Poradíme a vyberieme tie správne lyže, obuv priamo pre vás. V našom bazáre vám lyže odborne nastavíme a pripravíme na svah. V prípade potreby zabezpečíme servis po zimnej sezóne.

Zdroj: PR

Spomenuli ste lyže z bazáru? Cena je skvelá, ale čo ich kvalita. Nemusím sa obávať?
Rozhodne nie. V našom bazáre si strážime kvalitu. Do predaja sa dostávajú iba lyže, ktoré vyhovejú našim štandardom. Každý pár lyží, ktorý ponúkame, sme dôkladne skontrolovali a následne odborne ošetrili v našom ski servise. V ponuke však máme aj lyže, ktoré sú úplne nové. Samozrejme za znížené ceny.

Čo ešte okrem lyží ponúkate?
V zimnom období máme pre zákazníkov pripravené okrem všetkých druhov lyží, lyžiarok aj bežky, snowboardy, zimné korčule, hokejové vybavenie, helmy, lyžiarske palice a čoraz populárnejšie skialpové lyže aj lyžiarky. Tovar sa snažíme dopĺňať podľa potreby celú zimu, aby bolo možné vybrať si s dobrej ponuky aj v neskorších zimných mesiacoch. Samozrejmosťou je aj outletový tovar zimného oblečenia za nízke ceny. V ponuke nájdete zimné bundy, nohavice na svah, tričká, mikiny, ruksaky známych značiek ako Quiksilver, Nike, Adidas, Roxy, Puma a mnoho ďalších. Tento tovar je samozrejme úplne nový.

Navštívte aj náš e-shop, kde nájdete aktuálny tovar a kopec iného www.r2sport.sk

Ponuka je skvelá. Kde vás zákazníci nájdu?
Predajňa R2sport sídli na ulici Hraničná 4480, pred vstupom do areálu uhoľných skladov, hneď vedľa Velického mosta, oproti supermarketu Billa. Otvorené máme Pondelok – Piatok 9:30–12:30 13:30–17:30 Sobota 9:30–13:00.

Nová výbava na svah len za tri stovky? V Poprade je možné všetko
17
Galéria
Zdroj: PR
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM