Tlačové správy

Novootvorený ateliér v Poprade vám vytvorí krásne rodinné fotografie

Sú šťastný manželský pár a venujú sa foteniu. Dokážu zachytiť emócie a atmosféru, dotvoriť fotky svojou jedinečnou perspektívou a profesionálnym prístupom.

Ilustračný obrázok k článku Novootvorený ateliér v Poprade vám vytvorí krásne rodinné fotografie
14
Galéria
Zdroj: darinatomas.sk

Kto stál pred objektívom fotoaparátov Dariny a Tomáša, vám dosvedčí, že keď ich stretnete, budete sa chcieť spriateliť. :) Sú to nie len šikovní fotografi, ale aj skvelí ľudia.

Vo svojom portfóliu majú množstvo krásnych svadobných fotografií. Teraz si otvárajú ateliér, kde sa venujú fotografovaniu zaľúbených párov aj jednotlivcov, detí aj celých rodín. Každý je tu vítaný.

Volá sa Jednoducho ateliér a nachádza sa v Poprade. Viac vám prezradia Darina a Tomáš.

Doteraz ste sa venovali fotografovaniu svadieb na zámkoch, v kaštieľoch a pod., či rodinným fotkám v exteriéri. Prečo ste sa rozhodli otvoriť si fotoateliér?

Fotoateliér sme sa rozhodli otvoriť v prvom rade preto, že kvôli nestabilnému počasiu sme často museli prekladať termín fotenia. Pre malé detičky je tiež prostredie ateliéru bezpečnejšie a pohodlnejšie, ako vonku – v daždi a vetre. Vyhovuje nám tiež možnosť si pozadie fotografií tematicky naaranžovať.

Ako dlho sa venujete fotografii?

Foteniu sa venujeme od detských čias – odkedy sme zvládli stlačiť spúšť. Profesionálne, na plný úväzok, viac ako 5 rokov.

Čím je váš ateliér odlišný od iných ateliérov tohto typu?

Jednoducho ateliér nie je klasický ateliér s fotografickým pozadím a svetlami. Fotenie prebieha za prirodzeného denného svetla. Preto sa fotí len počas dňa. Interiér je zariadený ako „izba“ tak, aby fotenie nebolo statické, ale aby sme sa mohli pohybovať a vytvárať prirodzené fotky vo viacerých pozíciách. Takto môžeme dopriať voľný pohyb pri fotení aj deťom.

Čo od vás zákazníci môžu očakávať? Čím sú vaše fotografie jedinečné?

Vo fotografii milujeme emóciu a prirodzenosť. Jednoduchým aranžovaním v ateliéri zvýrazníme jedinečnosť zákazníkov. Náš zákazník môže očakávať jedinečné fotografie zachytávajúce jeho výnimočnosť a originalitu.

Snažíme sa zachytiť osobu pred naším objektívom takú, aká je, originálnu a jedinečnú. Nesnažíme sa robiť veľké aranžmány, aby nepútali väčšiu pozornosť ako fotografovaná o­soba.

Ako prebieha fotenie vo vašom ateliéri?

Ešte pred príchodom zákazníkov im pošleme inšpirácie na oblečenie. Aby to ladilo so štýlom celého ateliéru. Samozrejme, radi im pomôžeme pri výbere.

Po príchode klientov nevyťahujeme hneď fotoaparát, ale najskôr si sadneme a porozprávame sa. Preberieme predstavu klientov, vysvetlíme, ako fotenie bude prebiehať. Potom pripravíme scénu a začína samotné fotenie. Počas fotenia sa snažíme, aby klienti robili postoje a veci, ktoré sú im prirodzené, navigujeme ich, radíme im.

Vaša tvorivá práca vám iste prináša veľkú radosť. Čo vás na nej baví najviac? Kto/čo je pre vás „najvďačnejším“ objektom fotografovania?

Pri našej práci stále spoznávame nových zaujímavých ľudí. Baví nás práca s „nemodelmi“ – s ľuďmi ktorí nestoja často pred objektívom. Vždy sa snažíme, aby boli pri fotení uvoľnení, aby sme zachytili ich prirodzenosť. Najvďačnejším objektom?.....hmmm… každý je vďačný lebo je každý iný a krásny.

Motivácia je v podnikaní veľmi dôležitá. Čo motivuje vás?

Spokojnosť našich klientov. Pekné slová, ktoré nám po odovzdaní fotiek napíšu.

Na záver prezraďte naším čitateľom, aká je aktuálna ponuka vášho ateliéru.

Ponúkame individuálne fotenia podľa požiadaviek klientov. Počas celého roka ponúkame narodeninové fotenie nielen pre detičky. Teraz už máme nachystané vianočné fotenie, ktoré bude v ponuke od 1. Novembra do Vianoc. Tešíme sa na vás!

Našu tvorbu nájdete:
Facebook a Instagram
Oslávte tohtoročné Vianoce s krásnymi rodinnými fotografiami. Navštívte Jednoducho ateliér – tu vám ich vytvoria vo veľmi príjemnej atmosfére.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: darinatomas.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM