Simona Ivančáková Kultúra

Nuda nehrozí, takto s ňou hravo zatočíte: 10 tipov, kde sa oplatí stráviť voľné dni v Poprade a okolí

Ešte stále nemáte plány na voľné dni? Nemusíte ich presedieť doma a už vôbec cestovať ďaleko. Priamo v Poprade a okolí sa dočkáme akcií, ktoré sú na relax ako ušité.

Ilustračný obrázok k článku Nuda nehrozí, takto s ňou hravo zatočíte: 10 tipov, kde sa oplatí stráviť voľné dni v Poprade a okolí
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

HK Poprad – HKM Zvolen

8. januára 2016, o 17:30 hod., Zimný štadión

Fanúšikovia kamzíkov sa v piatok dočkajú ďalšieho domáceho zápasu svojich obľúbencov. Popradskí hokejisti v podvečer nastúpia proti súperovi zo Zvolena.

Novoročné vystúpenie

8. januára 2016, o 18:00 hod. Mestské kultúrne stredisko, Kežmarok

Fanúšikovia folklórneho spevu, tanca a hudby. Príďte a užite si novoročný koncert klubu priateľov Magury. O kultúrny program sa postará folklórny súbor Magura, folklórny súbor Magurák a detský folklórny súbor Maguráčik.

Memoriál Dušana Kaňuka

9. januára 2016, o 9:00 hod., Iskra Aréna, Svit

V poradí už 6. ročník memoriálu Dušana Kaňuka so spomienkou na Vladimíra Mlynského a Jozefa Minárika – hráčov a rozhodcu BK Chemosvit Iskra Svit. Počas memoriálu si zmerajú silu domáce celky, ale aj tím rozhodcov či družstvo zo Srbska.

BAM Poprad – BK SOUŽ Cassovia Košice

9. januára 2016, o 17:30 hod., Aréna Poprad

Ďalší z domácich basketbalových zápasov je tu. Dievčatá sa na domácej palubovke predstavia proti súperkám z Košíc. Príďte a podporte svojimi hlasivkami dievčatá k zisku cenného víťazstva. Ďal

Koncert kapely City

9. januára 2016, o 19:00 hod., Groteska Art Café, Poprad

Popradská kapela City pripravila pre svojich fanúšikov novoročný koncert s nádielkou pesničiek, ktoré pre vás hráva už 10 rokov. Počas januára kapela oslávi desiate výročie ich prvého koncertu, preto si radi spolu s vami zaspomínajú na pesničky zo starých playlistov a zahrájú vám aj tie nové. Vstup na koncert je voľný.

FC K_Corp Poprad – Bardejovské kúpele SL

9. januára 2016, o 20:00 hod., Aréna Poprad

Krátko po odohratom basketbalovom zápase sa bude v športovej hale konať aj ďalší zápas domáceho futsalového celku. Neváhajte a zostaňte aj na tomto zápase a dožičte si športový večer.

You are sexi kiss me!

9. januára 2016, o 21:00 hod., Humno Tatry – Tatranská Lomnica

Kiss me žúrka, ktorú bude sprevádzať aj súťaž o najsexi chlapca a dievča v podniku. Príďte a zabavte sa na zaujímavej párty a pri dobrej hudbe.

Zvieratkovo

10. januára 2016, o 10:00 hod., Dom kultúry

Najmenší Popradčania sa môžu tešiť na rozprávkovú nedeľu. Divadlo Theatrum z Rožňavy si tentokrát pripravilo rozprávku s názvom Zvieratkovo. Hlavnými postavami je psík Mucko a mačička Mucka.

Romantické duo

10. januára 2016, o 16:00 hod., Hrebienok

Aj túto nedeľu sa môžete tešiť na nedeľný koncert v prostredí ľadovej baziliky postavenej na Hrebienku. Tentoraz je pripravené muzikálové soireé, kde sa predstaví Erika Capová ako speváčka a sprevádzať na klavíri ju bude Laco Ďateľ. HK Poprad – Dukla Trenčín

HK Poprad – Dukla Trenčín

10. januára 2016, o 17:00 hod., Zimný štadión

Posledným z trojice domácich zápasov počas tohto týždňa bude stretnutie proti Dukle Trenčín. Verme, že kamzíkom sa podarí vyhrať a na domácom ľade získajú plný počet bodov.

Čítajte tiež:

Čo zaujímavé sa chystá v Poprade počas januára? 10 podujatí, o ktorých by ste mali vedieť

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM