Pavol Hrabovský Kultúra

O zábavu bude postarané! Ego, Desmod a Temné Kecy: TOP udalosti na víkend v Poprade

Víkendová zábava je už za dverami. Preto sme si opäť pripravili zoznam tých najlepších akcií, ktoré budete môcť navštíviť na konci týždňa.

Ilustračný obrázok k článku O zábavu bude postarané! Ego, Desmod a Temné Kecy: TOP udalosti na víkend v Poprade
Zdroj: TASR/Pavol Zachar

Augustová zábava pokračuje ďalej, a to aj počas tohto víkendu. Chystáte sa na koncert obľúbeného interpreta, či nahradíte divokú zábavu v klube len oddychovým sledovaním filmu? Inšpirujte sa redakčným výberom a nenechajte si ujsť kopu dobrej zábavy.

HK Poprad – AZ Havířov

12. augusta o 18:00 hod., Zimný štadión Poprad

Fanúšikovia popradského klubu majú jedinečnú možnosť, a to zúčastniť sa na prvom prípravnom zápase. Pod Tatry prichádza tím zo susedného Česka, ktorý je pripravený využiť slabiny nového kádra. V HK Poprad sa predstaví množstvo nových tvárí. Niektoré z nich uvidíte na ľade aj počas tohto prípravného zápasu.

Mr. Bean Lookalike

12. augusta o 19:00 hod., Námestie sv. Egídia

Mr. Bean je postavička, ktorá dokázala zabávať celé generácie a poznajú ho všetci milovníci komédie.Práve tento štvrtok máte možnosť ju vidieť naživo! Teda, skoro. Rowan Atkinson, predstaviteľ legendárnej postavičky, Popradské kultúrne leto síce nestihne, no tešiť sa môžete na verziu Mr. Beana, ktorá vás rozhodne nesklame. Čaká vás večer, v ktorom opäť nazriete do sveta jednej obrovskej postavy, ktorá definovala britský humor.

Známi neznámi

12. augusta o 19:00 hod., Kino Tatran

Čo všetko sa stane, keď sa partia českých a slovenských priateľov zíde v pražskom byte, kde plánujú osláviť príchod nového roka? Nemusí vôbec nič, no predstavu dokonalého večera natrhne jediný nápad Všetci sa rozhodnú hrať hru, v ktorej dajú mobily na stôl a nahlas zdieľajú každú správu a prichádzajúci hovor. Sme naozaj také falošné bytosti, že polovica našich práv sú klamstvá? Žijeme naozaj vo svete, kde tajíme niekoľko milosrdných lží pred našimi priateľmi?

Desmod

13. augusta o 19:00 hod., Námestie sv. Egídia

Slovenská skupina Desmod prichádza do Popradu po turbulentnom období. Nič to však nemení na tom, že sa kapela jednoducho nenechala odradiť od vystúpenia pod slovenskými veľhorami. Užite si koncert skupiny, ktorej pesničky sa stali legendami a stále patria medzi stálice slovenských rádií. Nenechajte si ujsť najlepšie skladby od interpretov, ktorí dosiahli vrchol slovenskej hudobnej scény a celkovo sa zapísali medzi najúspešnejšie domáce skupiny.

EGO live

13. augusta o 21:00 hod., Surprise

Piatok trinásteho, ktorý vám prináša unikátnu šou priamo do Popradu. Legenda slovenskej rapovej scény EGO je späť. V Poprade sa stane frontmanom párty, ktorá bude patriť všetkým študentom. Samozrejme, pozvaní sú aj tí, ktorí študijné lavice poznajú už len zo starého fotoalbumu. Inými slovami, vítaní sú všetci milovníci kvalitnej zábavy. Nenechaj si ujsť vystúpenie ikony, ktorá stále pri zrode žánru. Ako support sa predstavia známi rezidenti, a to DJ Schnappi a DJ Roberto.

Kúzelník Wolfík

14. augusta o 10:00 hod., Námestie sv. Egídia

Jedinečné triky, zaujímavé ilúzie a dobrá nálada. Tieto tri magické veličiny ovládnu popradské námestie Kúzelník Wolfík prichádza s magickou šou do srdca Popradu, kde vám predvedie kúzelnícke triky, pri ktorých sa vám zastaví rozum! Nenechajte si ujsť predstavenie, ktoré zaručene očarí malých aj veľkých nadšencov mágie.

Mammia Mia: Here we go again

14. augusta o 20:00 hod., Námestie sv. Egídia

Sophie pripravuje otvorenie hotelu na počesť svojej zosnulej matky Donny. Jej dvaja potencionálni otcovia sa však nebudú môcť zúčastniť. Aby toho nebolo málo, trápi ju aj vzťah so Skyeom, ktorý chce budovať kariéru. V ťažkých časoch spomína na svoju nebohú matku, ktorá dokázala všetko nebojácne zvládnuť. Alebo nie? Komediálny muzikál s hitmi legendárnej skupiny ABBA, ktorý si vychutnáte na striebornom plátne, priamo v srdci Popradu.

Temné kecy

14. augusta o 19:30 hod., Dobré Časy

Obľúbený stand-up Temné kecy prichádza do Popradu, kde vás bude zabávať pri dobrom jedle a pití. Tentokrát, budeme svedkami neľútostného duelu. Ivo „Ladižo“ Ladižinský sa postaví proti Jerrymu „Veľmajstrovi“ Szabóovi. Čaká vás večer kvalitnej zábavy, ktorý máte na dosah ruky, a to úplne zadarmo.

Nenechajte si ujsť dianie z celého Slovenska na portáli Dnes24.sk.

Témy, ktoré hýbu Slovenskom

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM