Martin Sýkora Krimi

Objasnená lúpež v obchodnom centre: Kradol mladík z Hranovnice

Incident z popradského obchodného centra pozná svojho páchateľa. Kvôli minimálnej materiálnej škode teraz pôjde mladík na nejaký čas do "chládku".

Ilustračný obrázok k článku Objasnená lúpež v obchodnom centre: Kradol mladík z Hranovnice
Zdroj: TASR

Popradský vyšetrovateľ obvinil včera zo zločinu lúpeže 17-ročného mladíka z Hranovnice. Obvinený mladík v pondelok dopoludnia napadol pred lekárňou v popradskom obchodnom centre 17-ročnú ženu zo Spišského Štiavnika.

Rýchla akcia – bez náušníc a náramku

Policajti prípad rýchlo vyriešili. Mladý páchateľ sa totiž neunúval kradnúť potajomky. K činu sa odhodlal na frekventovanom mieste.

„Potom, čo k mladej žene pristúpil, ju chytil pod krk a minimálne jeden krát ju dlaňou udrel po líci. V dôsledku toho jej z ucha na zem spadla strieborná náušnica, pričom následne jej aj z druhého ucha nasilu stiahol náušnicu a z ľavej ruky jej strhol pozlátený náramok a to aj napriek tomu, že poškodená sa bránila,“ informoval hovorca KR PZ v Prešove Daniel Džobanik.

Pre 13 eur pohľad spoza mreží

„Nakoniec poškodenú pustil, zo zeme zodvihol spadnutú náušnicu a povedal jej, že tieto veci si ponechá a odišiel,“ dodal Džobanik.

PREČÍTAJTE SI AJ: Hygienici potvrdili príčinu smrti: Dieťa z osady umrelo na meningitídu

Prepadnutá žena utrpela ľahké zranenia a vznikla jej škoda 13 €. Ešte v ten deň policajti obvineného mladíka zadržali ako podozrivého a následne po vykonaní úkonov mu vzniesli obvinenie a umiestnili do cely policajného zaistenia. Taktiež bol spracovaný podnet na jeho vzatie do väzby.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM