Jakub Forgács Správy

Obľúbené tatranské podujatie láka ľudí: Psie záprahy, severská expedícia aj eskimácke mestečko!

Nezabudnuteľný zážitok nielen pre vaše deti. Neďaleko Popradu sa chystá obľúbená akcia, ktorá láka vskutku zaujímavým programom. Čo môžete zažiť na vlastné oči?

Ilustračný obrázok k článku Obľúbené tatranské podujatie láka ľudí: Psie záprahy, severská expedícia aj eskimácke mestečko!
Zdroj: TASR

Severská expedícia za Tatranským pólom, zamrznutý Polárnik, 50 severských psov či kúzelník. To všetko bude súčasťou siedmeho ročníka podujatia Snežné psy.

V sobotu a v nedeľu sa v Tatranskej Lomnici uskutoční celodenné podujatie, ktoré láka predovšetkým rodiny s deťmi. V minulom roku zavítalo do Tatranskej Lomnice na podujatie Snežné psy viac ako 15 000 ľudí.

„Jarné prázdniny sú významným termínom pre tunajší cestovný ruch. Aj preto organizujeme podujatie pre rodiny s deťmi práve teraz,“ uviedla výkonná riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu Región Vysoké Tatry Lenka Maťašovská.

Doplnila, že ide o siedmy ročník a program bude aj tento rok obohatený o množstvo noviniek. „Okrem tradičných snežných psích záprahov, sa deti vydajú na severskú expedíciu za Tatranským pólom a zažijú atmosféru eskimáckeho mestečka. Malí Eskimáci sa môžu tešiť aj na vystúpenie kúzelníka Talostana so psom Síriom či Dog dancing,“ uviedla.

Denný program bude prebiehať od 10. do 15. hodiny na medzistanici Štart a zjazdovke Čučoriedky. „Deti, ktoré prídu do Tatranskej Lomnice s plyšovým psom dostanú darček,“ dodala Maťašovská.

Čítajte tiež:

Lyžiarov čaká zážitok: Užite si najstrmšiu a najťažšiu zjazdovku Vysokých Tatier

Východniari majú novú hudobnú pecku: Hlavné hviezdy prehovorili o parádnom klipe, ale aj zákernej chorobe

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM