Martin Sýkora Krimi

Obraz podtatranského života: Ukradnuté barany a slzný plyn v tvári

Pod Tatrami je veselo aj na začiatku volebných kortešačiek, ale z úplne iného súdka. Dokážu zmiznúť barany, ale aj nadýchať sa sviežeho vzduchu so slzným plynom.

Ilustračný obrázok k článku Obraz podtatranského života: Ukradnuté barany a slzný plyn v tvári
Zdroj: pixabay

Na ľudí striekal slzotvorný plyn

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Bardejove vedie trestné stíhanie vo veci prečinu výtržníctva, z ktorého na základe dôkaznej situácie vzniesol obvinenie 33-ročnému Romanovi z Kežmarku, ktorý v sobotu (8.9.) na kežmarskej Petržalskej ulici podvečer ukázal svoju pravú tvár.

„Začal tam na prítomných ľudí bezdôvodne a bez varovania striekať slzotvorný sprej. Ľudia utekali preč, no Roman vo vyčíňaní pokračoval ďalej a zasiahol niekoľkých ľudí priamo do tváre,“ uviedla prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

A to od mladého muža ešte nebolo všetko – vytasil aj iné zbrane. „Roman neskôr vytiahol aj nôž, ktorým sa zaháňal na ľudí vôkol. Útočník bol zadržaný a neskôr bol umiestnený do cely policajného zaistenia,“ dodala Ligdayová. Ak sa mu vina preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky.

Zdroj: TASR

Ukradnuté dvojročné barany

Konateľka jednej zo spoločností na Ul. 1.Mája, v meste Spišská Stará Ves, osobne oznámila na polícii krádež dvoch baranov z objektu firmy. „Po vykonaní obhliadky miesta činu poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Spišská Stará Ves začal trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže,“ informovala policajná hovorkyňa. Doposiaľ neznámy páchateľ v dobe od 8. do 9.9.2018 z ne­uzamknutej a nestráženej maštale ukradol 2 kusy plemenných dvojročných baranov plemena Valaška. Spoločnosti vznikla škoda vo výške najmenej 500 eur.

Foto: Ilustračné

Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM