Peter Handzuš Rôzne

OBRAZOM: Čo na vás čaká v obchodnom dome Kika?

Prinášame vám exkluzívne zábery na obchodný dom Kika v Poprade. Už dnes sa môžete pozrieť, čo vás zajtra čaká počas veľkého otvorenia. Interiér obchodu je plný toho najkvalitnejšieho tovaru. Vo štvrtok môžete v OD Kika nakupovať aj vy.

Po Bratislave a Košiciach otvára Kika svoj tretí obchodný dom pod Tatrami. Dnes bol slávnostne skolaudovaný a už zajtra 9. augusta o 9. hodine sa Popradčania môžu tešiť na jeho veľkolepé otvorenie. To bude sprevádzané slávnosťou, na ktorú sú pozvaní nielen dospelí, ale aj ich ratolesti.

Každého, kto zajtra Kiku navštívi, čaká množstvo ponúk a pestrý program, ako sú ochutnávky, maľovanie na tvár pre deti, fotenie v centre mesta, nafukovací hrad, či maskot Kiky – Kikalienka. Samozrejmosťou budú lákavé otváracie ceny a predĺžené otváracie hodiny.

Na ploche 3500 metrov štvorcových bude pre zákazníkov k dispozícií 10 000 produktov ako je nábytok, bytový textil a doplnky. Ďalších 90 000 druhov tovaru si budú môcť v prípade záujmu objednať. Okrem toho Kika ponúkne kompletný servis plánovania na centimetre pre celý dom a byt od vymerania, cez 3D zameranie – projekciu po dopravu a kvalitnú montáž.

Viac z kolaudácie a samozrejme viac informácií priamo od riaditeľa popradskej pobočky celonárodnej spoločnosti Kika si môžete pozrieť v našej fotogalérii a na videu.

Otváracie hodiny: od 9.-12.8. – 9:00 – 21:00 v ďalších dňoch – po – pi: 10:00 – 20:00 so – ne: 9:00 – 20:00

OBRAZOM: Čo na vás čaká v obchodnom dome Kika?
1
Galéria
kika
17
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM