Krimi

Opitá vodička dostala šmyk, odnieslo si to ďalšie auto: Zo Spišského Bystrého rovno do cely

Polícia obvinila 37-ročnú ženu z obce Spišské Bystré v okrese Poprad z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Ilustračný obrázok k článku Opitá vodička dostala šmyk, odnieslo si to ďalšie auto: Zo Spišského Bystrého rovno do cely
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Žena sa protiprávneho konania dopustila v nedeľu (31. 1.) popoludní ako vodička osobného vozidla jazdiaca v rodnej obci po ulici Hviezdoslavovej. Informovala o tom prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Pred jedným z rodinných domov z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy najmä svojim schopnostiam, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky, dostala následkom brzdenia šmyk a narazila do osobného vozidla idúceho pred ňou. Toto vozidlo náraz vymrštil do kovového oplotenia rodinného domu,“ uviedla Ligdayová.

Na miesto bola privolaná policajná hliadka, ktorá oboch účastníkov podrobila kontrole. Ako priblížila hovorkyňa, dychová skúška bola u vodičky pozitívna a dosiahla hodnotu 2,3 promile.

Pri dopravnej nehode k zraneniu osôb nedošlo. Škoda na vozidlách bola vyčíslená na 2000 eur a na oplotení vznikla škoda vo výške 100 eur.

„Vodička bola na mieste obmedzená na osobnej slobode a bola umiestnená do cely policajného zaistenia,“ dodala Ligdayová s tým, že poverený príslušník spracoval podnet na návrh na podanie obžaloby.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Aktuality z východu Slovenska:

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM