Peter Handzuš Futbal

Päťka v košickej bráne: Popradčania sú pripravení, liga môže začať

FK Poprad absolvoval domácu generálku pred štartom 2. ligy, ktorá začína už budúcu sobotu. Treťoligové Košice deklasoval 5:0.

Ilustračný obrázok k článku Päťka v košickej bráne: Popradčania sú pripravení, liga môže začať
47
Galéria
Foto: Peter Handzuš

Na trávniku sa v popradskom drese vystriedalo dvadsať hráčov. V priebehu celého zápasu boli domáci jednoznačne lepším tímom. Šance začali hráči FK Poprad vo veľkom premieňať na góly v druhej polovici zápasu. Vysoká výhra nad treťoligovými Košcami môže do šatne vniesť kľud pred prvým zápasom druhej ligy, ktorý odohrajú Popradčania doma proti Dubnici nad Váhom v sobotu 21. júla 2018.

FK Poprad – FC Košice 5:0 (1:0)
Góly: Pajer, Horváth, Kica, Maťaš, Maslo

FK Poprad: Knurovský – Maťaš, Palša, Kočiš, Lungu, Pajer, Kačmarčík, Urbanič, Jančo, Streňo, Holiš, striedali: Trojčák – Horváth, Maslo, Zošák, Hric, Gallovič, Medak, Kica, Slebodník.

Vladislav Palša (FK Poprad): “Liga bude náročnejšia, ako minulý rok. Prichádzajú tu tímy, ktoré majú na Slovensku cveng. Pôjdeme od zápasu k zápasu a vidíme, ako to na konci dopadne. Chcem pozvať všetkých fanúšikov popradského futbalu, aby nás prišli podporiť. Prvé zápasy sú veľmi dôležité.”

Marek Petruš (tréner FK Poprad): “Príprava bola naplánovaná kvalitne. Mali sme kvalitných súperov a aj chuť chlapcov v príprave pracovať bola vysoká. Naša sila v lige môže byt v dobrom kolektíve a v súdržnosti. Súperi, ktorí prídu do Popradu, sa snažia nehrať futbal. Verím že na to nájdeme správny recept a budeme vyhrávať.”

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM