Monika Vengrínová Samospráva

Nový popradský kandidát Pavol Gašper: 7 dôvodov, prečo zabojuje o primátorský flek!

Do hry vstúpil štvrtý kandidát na primátora mesta Poprad. Pavol Gašper svoju kandidatúru ohlásil ako posledný z aktuálnych štyroch kandidátov, prečo sa tak rozhodol, vie úplne presne. A jeho dôvody sú jasné.

Ilustračný obrázok k článku Nový popradský kandidát Pavol Gašper: 7 dôvodov, prečo zabojuje o primátorský flek!
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

„Argumentov, prečo kandidovať, je viac. Sám na sebe vidím, že som dozrel, viem pochopiť ľudí a na každú vec viem pozerať z viacerých uhlov pohľadu. Zodpovedne viem vyhodnotiť všetko, čo potrebuje jedna, druhá i ďalšia strana. Denne sa stretávam s rôznymi názormi ľudí, že väčšine z nich chýba viac transparentnosti, ľudskosti, slušnosti, rešpektu a úcty k ich práci a k životu. Myslím si, že ľudia v našom meste si zaslúžia slušný a spokojný život a najmä istotu, že o ich problémy sa zaujímajú aj verejní funkcionári,“ uviedol Pavol Gašper.

Ako primátor Popradu chce cielenejšie využívať čerpanie eurofondov pre rast zamestnanosti, rozvoj podnikania, turizmu a skvalitnenie života a prostredia v meste. Má záujem pomôcť vytvoriť lepšie podmienky pre šťastný život dôchodcov a ťažko zdravotne postihnutých, všestranne podporovať aktivity žien a mamičiek s deťmi, rozvoj kultúrnych, športových a kresťanských aktivít. Jeho cieľom je dbať na efektívnejšie využívanie financií a mestského majetku, viac dbať o údržbu a rozvoj škôl a školských zariadení a lepšie podmienky pre učiteľov a zamestnancov týchto zariadení a tiež riešiť parkovanie na exponovaných miestach, či systematicky monitorovať potreby všetkých skupín občanov mesta a pomáhať riešiť ich problémy.

Dôvody, pre ktoré sa rozhodol kandidovať

  • "Chcem ľuďom dávať to, čo viem, a to, čo mám.
  • Chcem dať Popradčanom pokoj, radosť, otvorenosť, slušnosť. Ľudia v našom meste si zaslúžia taký život, aby vedeli, že o ich problémy sa mesto zaujíma a pomáha im ich riešiť.
  • Chcem odbúrať akékoľvek pokrytectvo, akýkoľvek strach a obavy.
  • Chcem otvoriť mesto ľuďom, aby mali prístup k financiám, informáciám, k primátorovi, k poslancom. Vniesť podstatne viac zodpovednosti do rozhodovania vo verejných funkciách, viac transparentnosti, ľudskosti, slušnosti a úcty voči občanom bez arogancie do všetkých oblastí života.
  • Chcem, aby mesto slúžilo občanom, pretože spravuje ich majetok. Primátor, poslanci a zamestnanci mesta majú slúžiť ľuďom a spravovať mesto pre blaho všetkých občanov mesta a pre každú jeho časť.
  • Chcem presadzovať morálne princípy bez pokrytectva a farizejstva.
  • Chcem začať čoraz viac využívať potenciál Popradu byť najpríťažlivejším mestom na bývanie."

    Prečítajte si aj dôvody súčasného primátora Popradu Antona Danka.

    Svoje dôvody zdôvodnil aj František Bednár.

Kandidatúru ohlásil ďalší Popradčan: O kreslo primátora zabojuje aj tento muž!
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM