Monika Vengrínová Tlačové správy

Pavol Gašper: Len spolu sme silní a dokážeme niečo zmeniť

Pavol Gašper stretáva veľa skeptických ľudí, keď sa hovorí o možnosti zmeny k lepšiemu. Sklamania patria k životu a zažil ich každý, ale stále v nich žiť je deprimujúce. A je len veľmi málo takých, s ktorými sa nedá dohodnúť. S trochou ochoty sa dá podľa Gašpera rokovať o všetkom.

Ilustračný obrázok k článku Pavol Gašper: Len spolu sme silní a dokážeme niečo zmeniť
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk

„Mne osobne je veľmi sympatické pôsobenie združenia Pre mesto. Všetci, ktorí žijeme v tomto meste, by sme na príklade jeho aktivít mali pochopiť, že aj neveľká skupinka ľudí s jasným zameraním, v tomto prípade oživiť a zveľadiť centrum mesta, dokáže ovplyvniť rozhodnutia radnice,“ prezradil jeden z kandidátov na primátora Pavol Gašper s tým, že zo zastavenia rekonštrukcie námestia by sme sa mali všetci poučiť a snažiť sa podobným spôsobom vstupovať do diania v meste.

Podľa Gašpera, radnica viackrát v minulosti nereagovala voči členom združenia najkultúrnejším spôsobom, no je presvedčený o tom, že ak združenie dokázalo presadiť zmenu rozhodnutia mesta v tak závažnej otázke akou je dvojmiliónová investícia, tak v prípade, sa Popradčania v čo najväčšej miere budú aktivizovať, dokážu ovplyvniť chod mesta tak, aby skutočne slúžilo ľuďom.

„Aj na základe výsledkov, ktoré dosiahlo združenie Pre mesto, chcem pozvať všetkých ľudí, aby sa aktivizovali a zapájali sa do činnosti mesta. Je mi smutno, keď mi ľudia vravia, akí sú znechutení a neveria, že je možné dosiahnuť zmenu,“ vyzýva Gašper, ktorý chce Popradčanov povzbudiť, aby práve preto že radnica ich doteraz nerešpektovala, prišli voliť a zmenili chod mesta, pretože zmena je len a len v ich rukách.

„Ak ľudia opäť len rezignujú a povedia si, že voliť nepôjdu, pretože aj tak sa nič nezmení, naozaj sa nič nepohne. Ak však príde k urnám o päťdesiat percent viac voličov ako v minulých voľbách, zmena určite príde,“ dodal Gašper.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM