Monika Gécziová Rôzne

Podporte obyvateľov švábovského útulku: Chystá sa tam ďalšia parádna akcia

Po druhýkrát v tomto roku si môžete v útulku vo Švábovciach nakúpiť skvelé vecičky v benefičnom obchodíku, s priateľmi si posedieť vo vegan kaviarničke a užiť si prítomnosť mačičiek, či prechádzku so psíkmi.

Ilustračný obrázok k článku Podporte obyvateľov švábovského útulku: Chystá sa tam ďalšia parádna akcia
10
Galéria
Zdroj: OZ Cesta za domovom

Blšací mačák sa v útulku vo Švábovciach koná druhýkrát v tomto roku. V poradí však ide už o šiestu akciu tohto druhu, kde si užijete nielen príjemný relax v mačacom príbytku, ale kde si i vychutnáte skvelé koláčiky a kávu a najmä pomôžete dobrej veci.

Už v sobotu 17. augusta od 10:00 do 16:00 vás mačičky, psíkovia i pracovníci útulku budú čakať v útulku Cesty za domovom len kúsok od Popradu.

„Pripravený je benefičný obchodík, parádne vecičky v našom blšáku i samé dobrotky v našej vegan kaviarničke – od kávičky až po úžasné koláčiky, ktoré každému vždy veľmi chutili,“ pozýva na zaujímavú akciu predsedníčka OZ Cesta za domovom Lenka Zolnierčiková.

Ak zoberiete aj svoje deťúrence, ktorú sú tu viac než vítané, potešia ich nielen chlpatí štvornohí kamaráti, ale i maľovanie na tvár.

Po celý čas vám pri dobrom pohostení budú robiť spoločnosť mačičky a na prechádzku sa vami budú tešiť i psíkovia. „Vďaka všetkým, ktorí na tieto akcie chodia, sa vždy všetci dostali na prechádzku, preto si tento deň nesmierne užívajú,“ teší sa za obyvateľov útulku Lenka.

Ak preto chcete stráviť príjemný deň v príjemnej spoločnosti, Blšací mačák vo Švábovciach je na to ako stvorený. Otvorte preto svoje srdcia i peňaženky a podporte tých, ktorí si sami pomôcť nemôžu.

Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM