Monika Gécziová Rôzne

Skvelý parťák, veľký mojkáč a verný priateľ: Energický Russel túži po novom domove

Malé, asi jeden a pol ročné žihadlo menom Russel sa popasoval s osudom. Po tom, ako ho bývalý majiteľ vyhodil z auta a viac sa nevrátil, verí v lepšiu budúcnosť.

Ilustračný obrázok k článku Skvelý parťák, veľký mojkáč a verný priateľ: Energický Russel túži po novom domove
7
Galéria
Zdroj: OZ Cesta za domovom

Kríženec Jack Russel Teriéra (JRT), malý energický Russel sa našiel v Spišskej Teplici, kde ho niekto vyhodil z auta a odišiel. Týždeň sa potuloval a hľadal svojho pána, ten sa však už nikdy nevrátil. Teraz čaká na novú šancu.

Russel sa narodil približne vo februári minulého roka a podľa slov predsedníčky OZ Cesta za domovom ide o typického predstaviteľa plemena, ktoré sa v ňom skrýva. „Buď ho milujete alebo vám z neho stoja vlasy dupkom. Jednoducho JRT,“ hovorí s úsmevom Lenka s tým, že aby bol tento psík spokojný, potrebuje vybiť energiu, preto nie je vhodný pre lenivcov.

Ako Lenka ďalej dodala, Russel je skvelý parťák, veľký mojkáč a svojmu pánovi je verný. „Pokiaľ v kríkoch nezavetrí niečo lepšie,“ smeje sa predsedníčka OZ a pokračuje: „S inými psíkmi sa znáša dobre, rád sa s nimi vyblázni, vynaháňa a niekedy aj poháda. Jednoducho, s Russelom sa nikdy nudiť nebudete“.

Vhodný je do bytu alebo domu s celoročným prístupom dnu. Ideálny by bol ako druhý parťák k psíkovi, s ktorým by sa vždy mohol vyhrať. Do nového domova pôjde očkovaný, čipovaný aj kastrovaný. Toto malé žihadlo čaká na nového majiteľa v útulku vo Švábovciach. Ak vás zaujal, môžete sa ozvať FB správou alebo mailom na info@cestazadomovom.sk.

Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM