Martin Sýkora Krimi

Podtatranské multikulti: 14-ročný Tomáš obvinený zo zločinu ublíženia na zdraví

V sobotu bolo v jednej podtatranských osád rušno. Postaral sa o to ešte stále len chlapec, ktorý si s fľašou dovolil zaútočiť na staršiu spoluosadníčku.

Ilustračný obrázok k článku Podtatranské multikulti: 14-ročný Tomáš obvinený zo zločinu ublíženia na zdraví
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Kežmarku vedie trestné stíhanie vo veci zločinu ublíženie na zdraví spáchaného v štádiu pokusu. Ku skutku malo dôjsť v sobotu (5.5) vo večerných hodinách v chatrči nachádzajúcej sa v rómskej osade v obci Huncovce.

„Vtedy ešte neznámy páchateľ sklenenou fľašou udrel po hlave 19-ročnú Annu a rozbitou časťou fľaše ju následne porezal na čele, na v krku, na ľavej ušnici ako aj na ľavej ruke,“ informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa.

Napadnutá Anna sa bude zo zranení liečiť predbežne 10 dní. Na základe dôkaznej situácie bol zadržaný a obmedzený na osobnej slobode 14-ročný Tomáš ako podozrivý zo spáchania uvedeného skutku. „Mladík bol umiestnený do cely policajného zaistenia a bol obvinený zo zločinu ublíženia na zdraví. Ak sa Tomášovi vina preukáže, vzhľadom na jeho vek mu hrozí trest odňatia slobody na dva a pol až 6 rokov,“ dodala Migaľová. Motív útoku bol čisto prozaický a závažný – došlo k nemu po predchádzajúcej hádke o ohorky z cigariet.

Foto: Ilustračné

Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM