Peter Handzuš Krimi

Policajti hľadajú vodičku červenej Felície. Narazila do auta a z miesta nehody odišla

Popradskí dopravní policajti vyšetrujú dopravnú nehodu, z ktorej vodička odišla. Nehoda sa stala 14.8.2013 v čase okolo 14:43 h na Hviezdoslavovej ulici v Poprade na parkovisku pred lekárňou.

Ilustračný obrázok k článku Policajti hľadajú vodičku červenej Felície. Narazila do auta a z miesta nehody odišla
Zdroj: Policajný zbor SR

Neznáma vodička osobného auta Škoda Felícia červenej farby pri cúvaní narazila do zaparkovaného osobného auta Kia Venga. Žena s ryšavými až červenými vlasmi v prúžkovanom tričku a tri štvrťových svetlých nohaviciach potom zaparkovala na pôvodnom mieste a následne odišla.

„V uvedenom čase sa na mieste nachádzala jedna staršia žena so psom a starší pán, ktorí by mohli uviesť skutočnosti smerujúce k zisteniu totožnosti páchateľky dopravnej nehody poprípade by mohli uviesť evidenčné číslo jej vozidla,“ informuje krajský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Priebeh dopravnej nehody zachytili priemyselné kamery. Polícia preto žiada svedkov nehody, ale aj ostatných občanov aby v prípade že na záberoch spoznali vodičku alebo majú akékoľvek informácie k jej stotožneniu, aby kontaktovali Okresný dopravný inšpektorát v Poprade, npor. Ján Dorniak, Alžbetina 5, Poprad, t.č.: 0961 89 3516, alebo aby sa ozvali na známom telefónnom čísle 158. Informácie je možné poskytnúť aj anonymne.

Policajti hľadajú vodičku červenej Felície. Narazila do auta a z miesta nehody o
10
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM