Martin Sýkora Krimi

Polícia hľadá Podtatranca s čertom a dýkou: Nevideli ste ho niekde?

Slovenská polícia pátra po obyvateľovi Malého Slavkova, ktorý navyše trpí psychickými problémami. Každá informácia o hľadanom polícii môže pomôcť.

Ilustračný obrázok k článku Polícia hľadá Podtatranca s čertom a dýkou: Nevideli ste ho niekde?
Zdroj: Policajný zbor SR

Policajný zbor SR pátra po Ondrejovi Bangovi, nar. 25.6.1941, bytom Malý Slavkov, Gerlachovská č. 90/75, okr. Kežmarok. Hľadaný je nezvestný odo dňa 13.12.2017, kedy v čase o 23:00 hod. odišiel z miesta svojho trvalého bydliska a doposiaľ o sebe nepodal žiadnu správu. „Menovaný trpí psychickými problémami a má zlé orientačné schopnosti, pričom už viackrát zablúdil, resp. sa stratil. Reaguje na prezývku Bango,“ informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Migaľová.

Nezvestný je vysoký 175 cm, má prešedivené vlasy, je prihrbený a používa palicu. Naposledy mal oblečené čierne tepláky, čierny sveter bez goliera s výstrihom v tvare V, čiernu koženú baretku a členkové kožené čižmy čierne farby. Banga spoznáte podľa zvláštneho znamenia. „Zvláštnym znamením je tetovanie po celom tele, na pravej ruke výrazný portrét asi čerta a na ľavej ruke dýka, ako aj tmavá bradavica na ľavej strane nosa,“ uviedla Migaľová.

Akékoľvek poznatky k hľadanej osobe oznámte na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru Kežmarok, t.č. 0961 81 3370, resp. na linku 158.

Ondrej Bango 12/2017
1
Galéria
Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM