Krimi

Polícia obvinila Jozefa (68) z Kežmarku: Mal týrať ženu, s ktorou býval

Polícia obvinila Kežmarčana (68) z týrania ženy, s ktorou býval pod jednou strechou. V prípade preukázania viny mu hrozí až osem rokov za mrežami.

Ilustračný obrázok k článku Polícia obvinila Jozefa (68) z Kežmarku: Mal týrať ženu, s ktorou býval
Zdroj: pixabay

Vo veci zločinu týrania blízkej osoby a zverenej osoby vedie vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Kežmarku trestné stíhanie.

„Obvinený 68-ročný Kežmarčan Jozef mal v jednom z rodinných domov v Kežmarku, žene menom Anna spôsobovať fyzické a psychické utrpenie, vykrúcať jej ruky, udierať ju do hlavy, vyhrážať sa jej, vyháňať ju z domu, vypínať jej svetlo v izbách i kúrenie“ uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová s tým, že u 66-ročnej ženy mužovo konanie vyvolávalo pocit strachu a stresu, mala obavy z ďalšieho násilia a bála sa o svoj život a zdravie.

Ako hovorkyňa ďalej dodala, v utorok (5.2.) Jozefa v čase obeda zadržali a umiestnili do cely policajného zaistenia. „Zákon pri tomto trestnom čine stanovuje pri preukázaní viny trest odňatia slobody na tri až osem rokov,“ uzavrela Ligdayová.

foto: ilustračné

Zdroj: KRPZ Prešov
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM