Monika Vengrínová Rôzne Rôzne

Popradčania, pripravte sa na zmeny v MHD: Viaceré spoje budú jazdiť inak, ako ste zvyknutí

Od 1.septembra sa na zmenu v cestovných poriadkoch mestskej hromadnej dopravy v Poprade musia pripraviť všetci tí, ktorí MHD-čku v našom meste využívajú, či už pravidelne alebo príležitostne. Kde všade nastanú zmeny?

Ilustračný obrázok k článku Popradčania, pripravte sa na zmeny v MHD: Viaceré spoje budú jazdiť inak, ako ste zvyknutí
Zdroj: Dnes24.sk

„V súlade so zákonom č. 56/2012 o cestnej doprave Mesto Poprad, ako dopravný správny orgán schválilo od 1.septembra tohto roka zmeny cestovných poriadkov mestskej hromadnej dopravy v Poprade,“ uvádza sa na webovom sídle mesta Poprad.

K zmene dôjde na linkách číslo 1, 3, 5 a 7. Ako? Na linke číslo 1 sa spoj číslo 5 posunie o päť minút skôr z východzej zastávky „Poprad AS“, a to z dôvodu prestupu cestujúcich na linku číslo 7 spoj číslo 6. Upravená bude i jazdná doba spoja číslo 14 na linke číslo 3 z dôvodu prestupu cestujúcich na linku číslo 1 spoj číslo 23.

Na linke číslo 5 bude spoj číslo 10 doplnený o zastávky v súlade so spojmi číslo 4, 16 a 18 na linke číslo 5 z dôvodu požiadaviek občanov súvisiacich s využívaním autobusovej zastávky „Nové mesto, Kaufland“. No a napokon bude predĺžená jazdná doba spoja číslo 16 na linke číslo 7 z dôvodu dlhodobého meškania spoja.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM