Peter Handzuš Rôzne

Popradčania sa môžu tešiť: Na EĽRO sa dostanú aj poschodovým autobusom

Najväčší festival venovaný ľudovej tvorbe, kultúre, umeniu, ale i tancu a spevu v Európe – Európske ľudové remeslo je už za dverami.

Ilustračný obrázok k článku Popradčania sa môžu tešiť: Na EĽRO sa dostanú aj poschodovým autobusom
Foto: Marián Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Vlani EĽRO v Kežmarku navštívilo 60 tisíc návštevníkov. Vysokú účasť očakávajú organizátori aj tento rok. „Aby sme uľahčili dopravu medzi mestami Poprad a Kežmarok, bude v čase najväčšej návštevnosti festivalu premávať autobus Sirius Doubledecker v dvoch linkách,“ uviedla komunikačná manažérka mesta Kežmarok Zuzana Šlosárová.

Autobus bude novinkou tohto ročníka a poskytne jednoduchý spôsob prepravy v obedňajších aj večerných hodinách. „Cesta poschodovým autobusom bude nielen turistickým zážitkom, ale odbúra tiež problém s parkovaním,“ dodala Šlosárová.

Poschodový autobus bude zabezpečený 8. júla v dvoch časoch

Z autobusovej stanice odíde autobus o 11,00 h a 18,40 h. Zastávky budú pri Dome kultúry Poprad, v Matejovciach (Zámoček), vo Veľkej Lomnici (Studený potok), v Huncovciach, na zastávke pri Bažante a na autobusovej stanici v Kežmarku.

Späť z Kežmarku do Popradu pôjde autobus o 13,00 h a večer o 23,30 h z hlavnej autobusovej zastávky po tej istej trase a s rovnakými zástavkami

Už budúci víkend zažijete festival, ktorý vám po 27. krát ponúkne neopakovateľnú atmosféru, kultúrny ale aj kulinársky zážitok, skvelú náladu a ukážky remeselnej zručnosti.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM