Ľubomír Hudačko Rôzne

Popradom rezonuje roztrieštené sklo na prístrešku: Dotknutá firma udalosť ĽUTUJE

Spoločnosť prijala informáciu najmä o poškodení zdravia obyvateľky Popradu s plnou vážnosťou a poľutovaním.

Ilustračný obrázok k článku Popradom rezonuje roztrieštené sklo na prístrešku: Dotknutá firma udalosť ĽUTUJE
Zdroj: Mesto Poprad

V Poprade sa naďalej rieši nepríjemný incident, keď na jednej zo zastávok spadlo sklo z prístrešku MHD zastávky. Mesto Poprad na sociálnej sieti uverejnilo reakciu dotknutej firmy EuroAWK.

„Naša spoločnosť prijala informáciu najmä o poškodení zdravia obyvateľky Popradu s plnou vážnosťou a poľutovaním. Už do hodiny od nahlásenia incidentu bolo miesto vyčistené tak, aby sa predišlo možným ďalším nechceným poraneniam,“ adresovala stanovisko popradskej samospráve.

Overovanie kvality

Firma ďalej uviedla, že dodávateľa prístrešku kontaktovala okamžite aj so žiadosťou urýchleného overenia kvality inštalácie autobusových prístreškov, ako aj použitých komponentov a skla.

„Ide totiž o nové prístrešky, ktoré boli inštalované v roku 2021, pričom technická životnosť týchto prístreškov je 15 rokov. Naša spoločnosť pri ich údržbe dodržiava manuál údržby, ktorá nám bol poskytnutý dodávateľom prístreškov,“ doplnili z EuroAWK s tým, že radi by osobne vyjadrili poľutovanie nad incidentom aj cestujúcej a osobne ju informovali o podniknutých krokoch vo vzťahu k spoločnosti, ktorá prístrešky inštalovala.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM