Pavol Hrabovský Rôzne

Popradská kapela, svetová trial show a letné kino: TOP udalosti na víkend v Poprade

Koniec týždňa je tu! S ním prichádza aj predposledný prázdninový víkend. Vyrazíte si na koncert, večerný film, či za dobrým jedlom? Nechajte sa inšpirovať redakčným výberom.

Ilustračný obrázok k článku Popradská kapela, svetová trial show a letné kino: TOP udalosti na víkend v Poprade
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Tatranka – 33 rokov

21. augusta o 20:00 hod., Haliganda

Popradská hard-rocková skupina Tatranka oslavuje svoje 33. výročie vo veľkom štýle, a to koncertom priamo v Poprade. Kapela vznikla v roku 1987. Za roky hrania sa objavili na množstve festivalov a dokonca aj v televíznej súťaži – Slovensko má talent. Nenechajte si ujsť to najlepšie z repertoáru Tatranky, za posledných 33 rokov.

Lomnické čháve

21. augusta o 20:00 hod., Tatran Pub

Večer na vlnách temperamentného rytmu v podaní kapely Lomnické čháve? Presne toto vás čaká už tento piatok, kedy si pri dobrom občerstvení, môžete vychutnať aj poriadnu dávku víkendovej zábavy.

Ján Kočiš – Trial Show

22. augusta o 13:00 hod., Aquacity Poprad

Už túto sobotu sa v Aquacity predstaví svoju jedinečnú šou Majster sveta v cyklotriale a rodák z Popradu – Ján Kočiš. Ten pôsobí v cyklotriale od roku 2002 a momentálne patrí medzi top jazdcov na celom svete.

Večerné letné kino v aquaparku – Sviňa

22. augusta o 21:00 hod., Aquacity Poprad

Čarovná letná atmosféra spolu s kinom, priamo v popradskom aquaparku. Pre tých, ktorí sa nechcú namočiť je tu dobrá správa – kino je možné navštíviť aj bez vstupu do aquaparku. Kino premietne slovenský film Sviňa. Snímka ukazuje drsný príbeh moci a korupcie v politických kruhoch, kde má pravda len malú šancu na prežitie.

Rozprávkové leto vo Forume

23. augusta od 15:00 hod., Forum Poprad

Rozprávkové leto, v popradskom nákupnom centre Forum, opäť pokračuje pestrým programom pre malých aj veľkých. Čakajú na vás obľúbené postavičky ako: Dorotka z Fidorkova, Pirát, Lulu, HipHopPotamus a ďalší. Chýbať nebude ani kopec hudby a kvalitnej zábavy, ktorá rozveselí predposlednú prázdninovú nedeľu.

Chystáte sa zabaviť v Tatrách? Nenechajte si ujsť ani túto udalosť!

Dance maximum party by DJ Twister

21. augusta o 21:00 hod., Humno Tatry

Tanečná párty v obľúbenom tatranskom podniku. Dj Twister ti naservíruje to najlepšie z tanečného repertoáru, kedy sa poriadne odviažeš na konci pracovného týždňa.

Ako vyzerá nové multifunkčné ihrisko tu v Poprade? To môžete vidieť v priloženej galérii.

Nezabudnite nás aj naďalej sledovať na našom Facebooku a Instagrame. Nenechajte si ujsť aktuálny obsah z Popradu a okolia.

V Poprade otvorili nové multifunkčné ihrisko
17
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM