Pavol Hrabovský Iné športy

Popradskí piráti s novinkami: Hráči aj fanúšikovia v novom šate, FOTO

Hokejbal v Poprade je stále na vzostupe. Svedčí o tom aj rozrastajúci sa klub Popradskí Piráti. Tí predstavili nové dresy i novinku pre fanúšikov.

Ilustračný obrázok k článku Popradskí piráti s novinkami: Hráči aj fanúšikovia v novom šate, FOTO
10
Galéria

Popradskí piráti predstavili nové dresy, ktoré budú pravidelne využívať muži a kategória U9. Nebudú však jediní. Vedenie klubu prichystalo novinku pre fanúšikov, vďaka ktorej budú môcť reprezentovať klub.

V novom šate

O novozaloženom hokejbalovom klube v Poprade sme vás prvýkrát informovali pred rokom. Od tej doby sa Piráti dostávajú čoraz viac do povedomia športových fanúšikov v meste. Klub sa momentálne pripravuje na vstup „áčka“ do hokejbalovej extraligy a posúva sa v rámci všetkých vekových kategórií.

O neustálom rozvoji klubu svedčí aj množstvo noviniek a vylepšení. Len prednedávnom odhalil klub nové dresy pre mužov a kategóriu U9. Mužský dres odkazuje na farebnú paletu popradského hokeja.

Modrú kombináciu okorenili divoké vlny na spodnej časti dresu, ktoré môžeme vidieť aj na zápästiach rukávov.

Najmladšiu kategóriu U9 budete môcť vidieť na ihrisku v tyrkysovom drese, ktorý zdobí rozvlnené more. Premiéru si nové mužské dresy odbili 18 júna, na prípravnom zápase s Vranovom nad Topľou, kde Piráti zdolali súpera 6:1.

Podpora vo farbách klubu

Klub prichádza aj s veľkou novinkou, ktorá poteší všetkých priaznivcov popradského hokejbalu. Fanúšikovia sa už čoskoro budú môcť obliecť do klubových farieb. Informovalo o tom vedenie klubu prostredníctvom sociálnej siete Facebook. Kúpou klubových predmetov budú fanúšikovia môcť podporiť a reprezentovať hokejbal v Poprade.

Všetci priaznivci popradského hokejbalu sa môžu tešiť na tímové tričká, mikiny, šiltovky a mnoho ďalších zaujímavých predmetov.

Sprístupnenie novinky môžu fanúšikovia očakávať už čoskoro, čo nám potvrdilo aj vedenie klubu: „E-shop je už v návrhu. Čakáme len na spracovanie linku, ktorý bude prístupný cez stránku 3b. Otvorenie predpokladáme v rámci dvoch týždňov,“ informuje viceprezident klubu, Marek Remža.

Ako vyzerajú nové dresy a ďalšie novinky? To si môžete pozrieť v priloženej galérií.

Nenechajte si ujsť dianie z celého Slovenska na portáli Dnes24.sk

Popradskí Piráti predstavili novinky
10
Galéria
Zdroj: Popradskí Piráti

Témy, ktoré hýbu Slovenskom

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM