Monika Vengrínová Správy

Popradskí policajti si posvietili na popíjanie mladých: 12 nafúkalo, no tento mladík s dievčaťom sú rekordéri!

Popradskí policajti si posvietili na maloletých požívajúcich alkohol a výsledky sú vskutku zaujímavé. Pozrite si, kto sa stal rekordérom tejto kontroly medzi chlapcami a kto medzi dievčatami.

Ilustračný obrázok k článku Popradskí policajti si posvietili na popíjanie mladých: 12 nafúkalo, no tento mladík s dievčaťom sú rekordéri!
Zdroj: TASR

Mestská polícia vykonala kontrolu požívania alkoholických nápojov u maloletých a mladistvých v reštauračných zariadeniach a na verejnom priestranstve. Mestskí policajti navštívili v priebehu jedného večera aj tri nočné podniky.

„Spolu 13 príslušníkov mestskej polície skontrolovalo 34 osôb, dychová skúška na alkohol bola pozitívna u 12 mladistvých osôb, predvedené boli 3 osoby,“ informoval hovorca mesta Poprad Marián Galajda a s tým, že za porušenie zákazu požívania alkoholických nápojov mladistvou osobou uloží obec pokarhanie. V odôvodnených prípadoch uloží aj zákaz navštevovať verejne prístupné miesta, v ktorých sa podávajú alkoholické nápoje.

Ako ďalej hovorca uviedol, rekordérom tejto kontroly medzi mladistvými z pohľadu konzumácie alkoholu bol mladý muž z Hranovnice, ktorému bolo zistených 1,92 promile alkoholu v krvi. Medzi dievčatami dominovala mladistvá Popradčanka, ktorej dychová skúška potvrdila 1,77 promile alkoholu v krvi.

„V nastúpenom trende kontrol budeme pokračovať a naďalej tak preventívne pôsobiť na konzumentov i samotné reštauračné zariadenia,“ informoval zástupca náčelníka mestskej polície v Poprade Milan Slota.

Môže vás zaujímať:

Toto stváral mladík v Poprade pod vplyvom alkoholu: Budete krútiť hlavami, čo ho napadlo, keď zočil auto!

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM