Martin Sýkora Hokej

Popradský kapitán Fabian pred novou sezónou skromne: Chceme do play off!

Hokejisti HK Poprad pôjdu do novej sezóny Tipsport Ligy s jasným cieľom postúpiť do play off. Podtatranci však dúfajú, že kamzíci majú na viac!

Ilustračný obrázok k článku Popradský kapitán Fabian pred novou sezónou skromne: Chceme do play off!
Foto: Peter Handzuš

Podľa slov kapitána"kamzíkov Štefana Fabiana letná príprava splnila cieľ a tím má na čom stavať. "Našou primárnou ambíciou je dostať sa do play off. Od pondelka sa veľmi intenzívne pripravujeme na piatkové stretnutie 1. kola na ľade Trenčína, ktorý nás naposledy vyradil vo štvrťfinále. Podriadili sme tomu každý z tréningov a nič nenechávame na náhodu,“ povedal pre oficiálny popradský web Fabian, ktorého čaká pod Tatrami už štrnásta sezóna. Popradčania v lete rámci prípravy na suchu intenzívne korčuľovali, behali a hodiny strávili aj v posilňovni.

„Na ľad sme sa dostali koncom júla. To, že sme museli dochádzať na štadión do Spišskej Novej Vsi, nám tréningy trochu komplikovalo, ale v konečnom dôsledku sme aj toto trojtýždňové obdobie zvládli veľmi dobre,“ dodal Fabian.

Začiatkom septembra si hráči HK Poprad pripísali na konto prvenstvo na 71. ročníku Tatranského pohára. Popradčania si najskôr poradili s nováčikom Tipsport Ligy z Miškovca 3:1. Na postup do finále im v druhom zápase proti Vítkoviciam stačila aj prehra 4:5 po predĺžení. V dueli o titul zvíťazili nad účastníkom EBEL ligy zo Znojma 4:1.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM