Pavol Hrabovský Kultúra

Popradský volejbal, folklórne vystúpenia a snowboardový pohár: TOP akcie na víkend v Poprade a okolí

Prvý marcový víkend už klope na dvere a spolu s ním, aj zaujímavé víkendové akcie. Bude to folklórny príbeh, či fandenie na štadiónoch? Inšpirujte sa redakčným výberom.

Ilustračný obrázok k článku Popradský volejbal, folklórne vystúpenia a snowboardový pohár: TOP akcie na víkend v Poprade a okolí
Zdroj: pixabay

VK Junior 2012 Poprad – MVK Magnezit Revúca

7. marca o 11:00 hod., Aréna Poprad

Prvá volejbalová liga mužov odohrá v Poprade svoje 17. kolo, kde sa vám domáci predstavia proti celku z Revúcej. Udalosť láka kvalitným športovým vyžitím a rovnako aj nulovým vstupným. Príďte aj vy podporiť nádejných volejbalistov.

Kalinka 2020

6. marca o 18:00 hod., Dom Kultúry

Vychutnajte si tradičné piesne donských kozákov a známe ruské melódie, spolu s niekoľkými prekvapeniami, ktoré vás v tento folklórny večer čakajú. Nebude chýbať ani hosť, v podobe Svetleny Vadko z Ukrajiny – známej výtvarníčky, maľujúcej pieskom. Večer, plný melódií tradičných nástrojov a folklórneho spevu, je povinnosťou pre všetkých milovníkov ľudovej tvorby.

Posledná hodina

7. marca o 18:00 hod., Dom Kultúry

Túto sobotu, vám folklórny súbor Magura priblíži nie tak dávnu minulosť ľudí z dvoch susediacich obcí horného Spiša. Príbeh rozpráva o obciach, ktoré sú navonok odlišné, no v minulosti ich niečo spájalo. Ako však káže čas, to čo dlhé roky niečo spájalo, môže byť niekedy nadobro zabudnuté. Odkryte aj vy rokmi zabudnuté tajomstvá, v rytme známych ľudových skladieb.

HK Poprad – HK Dukla Trenčín

8. marca o 17:00 hod., Zimný štadión Poprad

V siedmom kole nadstavbovej časti Tipsportligy, zavítajú do Popradu trenčianski vojaci. Tí sa momentálne vezú na víťaznej vlne, ktorú im pred Popradom môže pokaziť len Banská Bystrica . Podarí sa domácim zastaviť rozbehnutého súpera? To sa dozvieme už túto nedeľu.

Chystáte sa navštíviť Tatry? Nevynechajte tieto udalosti:

Svadobný veľtrh v Tatrách

7. marca od 10:00 hod., Grandhotel Praha

Svadba značí veľké rozhodnutie v živote každého človeka, ktorý sa pre ňu rozhodne. Prípravy sú všetky za účelom dokonalej svadby, na ktorú nikto nezabudne. Rozmýšľate ako zorganizovať svoju svadbu čo najlepšie, v súlade s modernými trendmi? Príďte sa aj vy inšpirovať do Grandhotela Praha, kde sa uskutoční už 4. ročník svadobného veľtrhu a informujte sa o najnovších novinkách v oblasti svadieb.

Renault Rezká Bežka

7. marca od 8:00 hod., Areál bežeckého lyžovania SNOW, Štrbské pleso

Automobilka Renault a agentúra Be Cool organizujú, už tento víkend, bežecké podujatie pre celú rodinu, kde sa budete môcť zapojiť do rôznych disciplín, za účelom patričného ocenenia. Okrem toho si pre vás organizátori pripravili aj prekvapenie, ktoré bude odhalené počas dňa. Zábava pre celú rodinu, v spoločnosti dobrej zábavy a športového vyžitia.

Junior Snowboard Freestyle Cup

7. marca od 8:00 hod., Štrbské pleso

SLA a Úsek snowboardingu pripravili dve kolá Junior Snowboard Freestyle Cup 2020, ktoré sa odjazdia 7.3. a 14.3. 2020 v stredisku Štrbské Pleso a miestnom snowparku, ktorého časť a prekážky budú prispôsobené pre začínajúcich freestylistov. Jazdiť sa bude v dvoch disciplínach a dvoch kategóriách – Big Air a slopestyle, v kategóriách U12 a U15. Výhodou je registrácia vopred, no samotné prihlásenie je možné aj na mieste pretekov.

Ako to vyzeralo pri umiestnení pontónového mosta v Lopušnej doline si môžete pozrieť, v priloženej galérií.

Nezabudnite nás sledovať na našom FacebookuInstagrame a nenechajte si ujsť ďalší obsah z Popradu a okolia.

Chcete mať vždy po ruke aj informácie zo Slovenska či zo sveta? Sledujte Facebook Dnes24.

Pozrite si na to FOTKÁCH: Takto umiestňovali pontónový most v Lopušnej doline
8
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM