Monika Vengrínová Rôzne

Prietrž sa postarala o rušné chvíle: Ratovať museli aj zatopenú lekáreň v nákupnom stredisku!

Počas včerajšej búrky, ktorá narobila šarapatu najmä priamo v meste, mali popradskí hasiči niekoľko výjazdov. Okrem odčerpávania vody z pivníc ratovali i zatopené parkoviská, či lekáreň v polyfunkčnom objekte.

Ilustračný obrázok k článku Prietrž sa postarala o rušné chvíle: Ratovať museli aj zatopenú lekáreň v nákupnom stredisku!
Zdroj: Dnes24.sk

Najviac problémov narobila búrka, ktorá sa včera prehnala našim regiónom, priamo v meste Poprad. Hasiči mali niekoľko výjazdov, pri ktorých, podľa slov veliteľa jednotky Adriána Takáča, odčerpávali najmä vodu zo zatopených pivníc.

Najhoršie to, podľa neho, bolo na Rastislavovej ulici na sídlisku Juh a na Vodárenskej ulici medzi mestskými časťami Veľká a Spišská Sobota. „Na týchto miestach stekala voda z polí a zaplavila parkoviská. Bahno upchalo kanálové spuste a tie nemohli vodu odvádzať. Čiže bolo potrebné ich vyčistiť,“ vysvetlil Takáč.

Ako ďalej uviedol, problém bol aj na Francisciho ulici, kde v polyfunkčnom objekte Monaco zatopilo pivničné priestory a lekáreň a hasiči odtiaľ vodu museli odčerpávať ešte aj dnes.

Čo sa týka Vysokých Tatier, tam búrka taká silná nebola, neboli spôsobené žiadne škody a zasahovať nemuseli ani hasiči.

Čítajte tiež:

Následky búrky v našom meste: Zaplavené výťahy aj úder blesku do bytovky!

Ničivé dôsledky vyčíňania počasia: Krúpy porozbíjali strechy domov aj autá!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM