Simona Ivančáková Rôzne

Príroda v okolí Popradu? To sa jednoducho nedá nemilovať. Zábery, ktoré budete chcieť pozerať zas a znovu

Na prírodu v okolí Popradu je hrdý asi každý z nás. A práve preto máme pre vás lahôdku. Verte, že pri pohľade na tieto zábery vaše oči zažijú krásne potešenie.

Ilustračný obrázok k článku Príroda v okolí Popradu? To sa jednoducho nedá nemilovať. Zábery, ktoré budete chcieť pozerať zas a znovu
Zdroj: Dnes24.sk

S blížiacim sa koncom roka sme si pre vás pripravili rekapituláciu aj my. Tentokrát v podobe fotiek známeho fotografa z nášho regiónu. Pozrite sa, aké nádherné zábery sa mu počas tohto roku podarilo zachytiť v tatranskej prírode.

Jozef Pitoňák pochádza zo Ždiaru a fotografovaniu sa venuje už pár dlhých rokov. A medzi jeho najobľúbenejšie témy pri fotení patrí práve príroda a rôzne krajinné motívy. „Fotím predovšetkým prírodu a z Tatier najmä Belianske Tatry,“ uviedol fotograf Jozef Pitoňák. A preto sme výber fotiek zamerali predovšetkým na túto oblasť.

Niektoré snímky pripomínajú ešte zimnú krajinu, iné sú zas plné slnka a tepla. Pozrite sa, aké zábery sa počas celého roka podarilo Jozefovi nafotiť, vaše oči určite nebudú ľutovať.

Čítajte tiež:

Len nedávno dostal do rúk občiansky, no už na seba púta pozornosť: 15-ročný chlapec fotí pod Tatrami krásne zábery!

Nádherné snímky Tatier, ktoré jednoducho musíte vidieť: Dajte týmto záberom pár chvíľ a ostanete paf!

Foto: archív J. Pitoňáka

Príroda pri Poprade? To je fakt nádhera. Fotky, ktoré treba vidieť
29
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM