Monika Vengrínová Rôzne

Rozhodol sa písať a dosiahol krásny úspech: Blog Popradčana vyhodnotili za druhý naj v krajine!

Prvý ročník súťaže Bloger roka odhalil množstvo zaujímavých blogov a príspevkov. Martin Sýkora z Popradu tým svojim zaujal natoľko, že vo svojej kategórii skončil ako druhý najlepší v krajine. Čo stojí za Martinovým úspechom a ako ho vníma?

Ilustračný obrázok k článku Rozhodol sa písať a dosiahol krásny úspech: Blog Popradčana vyhodnotili za druhý naj v krajine!
Zdroj: Dnes24.sk

S blogovaním začal len minulý rok a už sa mu podarilo dosiahnuť krásny úspech. Svoj prvý blogerský príspevok napísal na podnet kamaráta, ktorý ho nakopol k tomu, aby ľuďom opísal svoje zážitky z ciest. „Gro mojich blogerských príspevkov tvoria cestovateľské zážitky. Aj keď mám niekoľko príspevkov o politike, neprikladám im veľkú váhu,“ prezradil Martin.

Sám o sebe tvrdí, že je vášnivým čitateľom cestovateľských blogov, pri ktorých sa rád odreaguje. A takisto aj ich písanie mu prináša radosť. Osobne je príležitostným cestovateľom, kedy sa raz za rok vyberie do tej, či onej krajiny.

„Mojou milovanou krajinou je Srbsko. A jedného dňa sa chcem ísť pozrieť do Ruska a napísať o tom blog,“ zasníval sa úspešný bloger s tým, že najviac cestuje po Slovensku.

Príspevok, s ktorým v kategórii Najlepší blogerský príspevok roka 2014, získal druhé miesto, je takisto cestovateľským. Konkrétne sa týka Belehradu. „Toto mesto si ma získalo jednoznačne atmosférou. Ľudia sú tam akýsi iní, milší, vnímavejší. Rozhodne nepatrí k cestovateľským top destináciám a na prvý pohľad dokonca vyzerá odpudivo. Pod škrupinou sa však nachádza krásne mesto dýchajúce históriou. Cítite sa v ňom veľmi bezpečne. Pre milovníkov orientu je to akási brána do tohto sveta,“ vysvetlil Martin.

Čím však podľa neho zaujal jeho príspevok natoľko, že ho porota ohodnotila ako druhý najlepší v krajine? „Netuším. Možno tým, že som ho písal od srdca,“ uzavrel Maťo a dodal, že výhra v súťaži je preňho motiváciou k písaniu ďalších blogov.

foto: archív Martin Sýkora

Martin zaujal porotu súťaže Bloger roka svojim príspevkom z ciest po Belehrade
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM