Peter Handzuš Krimi

Rušný deň na popradských cestách: K nehode došlo aj pod oknami polície

Dážď, nepozornosť a láska k zvieratám. Aj to boli príčiny nehôd, ktorých následky pomáhala odstraňovať asistenčná služba TATRY-SOS.

Ilustračný obrázok k článku Rušný deň na popradských cestách: K nehode došlo aj pod oknami polície
Foto: Martin Golein Tatry-SOS / Zdroj: Dnes24.sk

V pondelok ešte za príjemného počasia došlo ku kurióznej nehode na ceste medzi Autonovou a Pentou. V mieste, kde je vykopaná jama aj s odkrytým plynovým potrubím, sa vodič vyhýbal psovi a autom spadol priamo do jamy, kde sa prevrátil na strechu a dopadol na plynové potrubie. To našťastie ostalo neporušené. “Išlo o náročnejšie vyprostenie vozidla, ale nakoniec sme to zvládli,” informoval Martin Golein z asisitenčnej sluťby TATRY-SOS.

Silný dážď v podvečer skomplikoval jazdu motoristom aj na diaľnici D1. Na niektorých miestach z vozovky voda nestíhala odtekať a diaľnica sa pre vodičov pri neprispôsobení rýchlosti stávala nebezpečná. Presvedčil sa o tom aj vodič, ktorý v úseku Spišský Štvrtok – Poprad dostal aquaplaning a so svojím Renaultom skončil v priekope. Príčiny nehody vyšetrujú diaľniční policajti z Mengusoviec.

Nočné zábery sú z nehody, ktorá sa stala priamo pod oknami popradskej polície. V križovatke sa zrazili dve autá. Jedno skončilo v strome. Vodičov odviezli záchranári do nemocnice. Príčinou nehody je zrejme nedanie prednosti v jazde, ale presnú príčinu a mieru zavinenia určia až policajti z popradského ODI.

Rušný deň na popradských cestách: K nehode došlo aj pod oknami polície
9
Galéria
Foto: Martin Golein Tatry-SOS / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM