Monika Gécziová Rôzne

Samanthu zrazilo auto a nikto jej nepomohol: V švábovskom útulku čaká na nový domov

Fenka Samantha má len jeden rok, vytrpela si už však toho dosť. Nielenže nemá domov, liečiť sa musela i zo škaredej zlomeniny, ktorú jej spôsobila zrážka s autom.

Ilustračný obrázok k článku Samanthu zrazilo auto a nikto jej nepomohol: V švábovskom útulku čaká na nový domov
7
Galéria
Zdroj: Cesta za domovom

Fenka Samantha má len jeden rok, vytrpela si už však toho dosť. Nielenže nemá domov, liečiť sa musela i zo škaredej zlomeniny, ktorú jej spôsobila zrážka s autom.

Ročná fenka Samantha sa našla v obci Švábovce, kde po zrážke s autom ležala niekoľko hodín za zastávkou a nikto jej nepomohol. Utrpela veľmi škaredú zlomeninu, z ktorej sa liečila viac ako mesiac.

Počas doby liečenia bola v dočasnej opatere, teraz však o ňu prišla a skončila v útulku vo Švábovciach. „Je z nej krásna slečna, ktorá čaká na tú správnu rodinku. Nerozumieme tomu, že tak krásny a dobrý psík ako ona, ešte nikoho neočaril,“ hovorí smutne predsedníčka OZ Cesta za domovom Lenka Zolnierčíková.

Samantha má hygienické návyky, veľmi rýchlo sa učí a je to malá šikovnica. Dobre sa znáša aj s inými psíkmi a mačičkami. „Je to veľké mojkadlo, ktoré vám bude stále verne sedieť pri nohách. Po tom, čo si prežila, si zaslúži len to najlepšie,“ dodáva Lenka s tým, že do nového domova pôjde fenočka očkovaná, čipovaná aj kastrovaná.

Kompletnú ponuku psíkov nájde na Cesta za domovom.

Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM