Martin Sýkora Tlačové správy

Sedieť na pláži, jesť dobroty z grilu a mať postarané o deti súčasne sa dá naraz aj v Poprade: Najnetradičnejšia terasa pod Tatrami

Obchodné centrum Kriváň a Reštaurácia Fabrika pripravili pre verejnosť slávnostné otvorenie miesta, ktoré myslí na všetkých. Začína sa už v sobotu.

Ilustračný obrázok k článku Sedieť na pláži, jesť dobroty z grilu a mať postarané o deti súčasne sa dá naraz aj v Poprade: Najnetradičnejšia terasa pod Tatrami
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk

Neviete, ako si užiť letné dni bez toho, aby ste opustili hranice Popradu? 11. júna na terase Reštaurácie Fabrika v OC Kriváň dostanete konkrétnu odpoveď. Pri príchode na vás budú čakať pred reštauráciou historické legendárne vozy z nesmrteľnej Route 66, o ktoré sa starajú vo Veterán klube Poprad.

„V našej trendovej reštaurácii dbáme o zdravé a moderné varenie. U nás hostia nájdu iba dobré a zdravé jedlo, ako aj bohatý výber nefalšovaných limonád,“ povedal Milan Kovalčík, spolumajiteľ podniku.

Jedinečná reštauračná terasa s plážou a detským ihriskom i možnosťou grilovania bude v plnej paráde návštevníkom k dispozícii od soboty 11. júna, kedy dvojdňová slávnosť vyhovie nárokom aj tých najnáročnejších návštevníkov.

„Bude to výnimočná udalosť. Sme podnikom aj rodinného typu, preto chceme, aby slávnostné otvorenie bolo určené všetkým – malým aj veľkým,“ dodal Milan Kovalčík.

Sobotňajší program začne cvičením mamičiek s deťmi, najmä tým najmenším sa bude venovať Pipi Dlhá Šalenota, k dispozícii bude skákací hrad a maľovanie na tvár. O atmosféru sa postarajú aj spomínaný veterán klub a priamo na terase modely najrôznejších mašiniek.

Chýbať nebude ani tradičná grilovačka a mega letná zumba párty. Sobotný večer vyvrcholí dvojkoncertom Karavana reggae band. V nedeľu sa na pláži uskutoční Divadlo Kontra zo Spišskej Novej Vsi s inscenáciou „Nenávidím“.

Sobota 11. júna

Detský program:
10:00 FITMAMA – cvičenie mamičiek s deťmi od 3 mesiacov do 3 rokov s Luckou Ďurákovou
11:00 DETSKÁ ZUMBA S PIPI – tanečné cvičenie pre deti s Pipi Dlhou Šalenotou
16:00 PIPI DLHÁ ŠALENOTA – veselé hry a súťaže pre deti s Pipi
10:00 – 18:00 SKÁKACÍ HRAD
10:00 – 17:00 FACEPAINTING
11:00 – 16:00 VÝSTAVA VETERÁNOV
11:00 – 16:00 VÝSTAVA MODELOV NA TERASE

Otvorenie terasy:
15:00 TERASA GRILOVAČKA / ZAČIATOK APEROL PARTY
17:30 ZUMBA SUMMER „OPEN AIR“ – mega letná zumba párty s Luckou Ďurákovou
19:00 – 22:00 KONCERT KARAVANA REGGAE BAND

Nedeľa 12. júna

16:00 Divadlo Kontra zo Spišskej Novej Vsi – M. Kotersi: „Nenávidím“
Monodráma je spoveďou človeka, ktorý sa stratil niekde v novej realite. Adaptácia je prvým zahraničným uvedením tejto hry. Hrá Peter Čižmár. Vstupné 5€ (zahŕňa 10% zľavu na jedlá)

Viac informácií nájdete na našej web stránke www.fabrikapoprad.sk a tiež na našom Facebook profile

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Fabrika restaurant Poprad
15
Galéria
Foto: Radoslav Dudáš
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM