Peter Handzuš Krimi

Silvester na cestách? Alkohol, auto na streche a zmiznutí vodiči

Dopravné nehody sa stávajú aj počas Silvestra. Pravidlom je, že vo zvýšenej miere pri nich úraduje alkohol. Ako to bolo tento raz?

Ilustračný obrázok k článku Silvester na cestách? Alkohol, auto na streche a zmiznutí vodiči
Zdroj: Dnes24.sk

Len pracovníci asistenčenj služby TATRY – SOS pomáhali počas silvestrovského dňa odstraňovať následky piatich dopravných nehôd.

Pred polnocou bol vo Svite nájdený havarovaný Forman. Vodič sa na mieste nehody nenachádzal. Formana zaistili policajti z ODI Poprad, ktorí nehodu vyšetrujú.

Medzi Malým Slavkovom a Kežmarkom zostal Fiat Bravo, zrejme po šmyku, 30 metrov od cesty. Pri nehode došlo aj k ľahkým zraneniam. Nehodu vyšetrujú kežmarskí policajti.

Policajti z ODI Kežmarok vyšetrujú aj nehodu dvoch vozidiel v Spišskej Belej, pri ktorej vraj úradoval alkohol.

Ľahké zranenia si vyžiadala aj nehoda, pri ktorej zostalo na streche Daewo Nubira, údajne po šmyku. Túto nehodu, ktorá sa stala medzi Veľkým Slavkovom a Popradom, vyšetrujú policajti z ODI Poprad.

Na moste pri Velickom námestí v Poprade zostal po náraze do stĺpa opustený VW Golf. Vodič šiel na aute bez evidenčných tabuliek alebo ich z auta odobral po nehode a z miesta nehody ušiel. Aj túto nehodu vyšetrujú policajti z popradského ODI.

Foto: TATRY-SOS

Silvestrovské nehody pod Tatrami
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM