Peter Handzuš Tlačové správy

Simply the Best podporuje charitu: Organizátori pomohli Popradčanke Vierke, počas gala bude aj veľká dražba!

Fighterský sviatok Simply the Best 6 sa nezadržateľne blíži a prípravy naň vrcholia. Už 3. októbra večer vystúpia v Aréne Poprad najlepší z najlepších. Vďaka partnerom podujatia mohli organizátori urobiť aj dobrú vec a z novej telky sa môže tešiť Popradčanka Vierka, ktorá bojuje s neľahkým osudom.

Ilustračný obrázok k článku Simply the Best podporuje charitu: Organizátori pomohli Popradčanke Vierke, počas gala bude aj veľká dražba!
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

Lukáš Body z Body Gym Poprad dostal od jedného z partnerov Simply the Best k dispozícii televízor. Keď sa spolu s ďalšími rozhodovali, komu ju dať, uvedomili si, že k nim do telocvične chodí slečna Vierka, ktorá každý deň bojuje o to, aby dokázala stáť na vlastných nohách. Rozhodli sa teda venovať telku tej, ktorá s ťažkým hendikepom bojuje každý deň. „Medzi rečou som sa jej spýtal ako žije a viem, že na tom nie je nejako dobre. Od partnera Simply the Best sme dostali telku a ja si ju predsa nenechám doma. Chceli sme niekomu pomôcť,“ povedal Lukáš Body.

Prekvapená ostala aj obdarovaná Vierka Krušová, ktorá žije sama v jednoizbovom bezbariérovom byte na popradskom Juhu. "Ani som to nečakala a som rada, že môžem pozerať televíziu. Pred tým som ju nemala. Len nedávno som sa prisťahovala a pomaly zariaďujem byt a som vďačná za tento dar,“ povedala Viera Krušová. Nový televízor Vierke síce doniesli kickboxeri, ktorých uvidíme aj na Simply the Best, ale zásluhu si za to nepripisujú. „Nie je to žiaden náš šľachetný čin. Je to zásluha partnera Simply the Best a vďaka patrí jemu. Ja som to len prišiel so Samom Hadzimom odovzdať,“ skonštatoval fighter Palo Garaj z Body Gym Poprad.

Dražba boxeriek svetovej kickboxerskej hviezdy

Aj počas večra Simply the Best bude prebiehať charitatívna dražba. Svoje podpísané boxerky venovala do tejto dražby svetová fighterská hviezda Jerome Le Banner. Výťažok z dražby pôjde pre popradský športový klub Gy-Ta. „Aby sa deti mohli venovať športu, aby sa neflákali a nedrogovali,“ povedal Lukáš Body a s úsmevom dodal: „Všetkým partnerom a sponzorom hovoríme, aby si na túto dražbu zobrali dosť peňazí, aby sme týmto deťom čo najviac pomohli.“

Divákov čaká nabitý program

Na októbrovom Simply the Best v Poprade sa predstavia top fighteri zo Slovenska. Bojovať budú o štyri opasky a všetko to odvysielajú aj športové televízie. Zárukou skvelého programu je český promotér Petr Lamač, ktorý spolupracuje s Lukášom Bodym na príprave celej gala. „Myslím, že od začiatku bude program nabitý a bude na čo pozerať. Ľudia by tam mali byť už od siedmej večer, lebo hneď od začiatku to pôjde poriadne z kopca a nudiť sa určite nebudú,“ láka na Simply the Best v sobotu 3. októbra do Arény Poprad promotér Petr Lamač.

Simply the Best podporuje charitu: Organizátori pomohli Popradčanke Vierke, poča
9
Galéria
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM