Tlačové správy

Slovak GeoAwards 2016: Megaevent v Čunove už v septembri

Geocacherom netreba čunovský megaevent obzvlášť predstavovať. Ak aj ku geokešerom nepatríte, určite príďte v dňoch 2. a 3. septembra do areálu Divoká Voda Čunovo neďaleko Bratislavy. Čaká vás tu zábavný program pre deti aj dospelých, nebude chýbať dobrá hudba a množstvo súťaží a atrakcií.

Ilustračný obrázok k článku Slovak GeoAwards 2016: Megaevent v Čunove už v septembri
Zdroj: Magna Interactive

Začiatkom septembra organizujú 2. ročník mega festivalu geocachingu s názvom Slovak GeoAwards 2016. Ak ste ku geocachingu ešte ani nepričuchli, neodvracajte zrak. Táto akcia je venovaná všetkým kešerom, nekešerom, rodinám s deťmi, párom, partiám aj jednotlivcom. Mega festival sa bude niesť v znamení dobrej hudby a zábavy. Ak vás zaujíma cyklistika, turistika, máte radi prírodu a vediete aktívny život, určite príďte. Čaká vás možnosť vyskúšať si vodné športy, vrátane raftingu, jazdy na vodných skútroch, aquarolleroch, kajakoch či člnoch. Môžete sa previezť na štvorkolkách, zahrať si paintball, beach volejbal či vyskúšať iné športy.

Pre deti sú pripravené zábavné súťaže, kúzelník aj penová šou! Pozrieť si môžete exhibície záchranárov, ktorí divákov priučia, ako dať prvú pomoc. Nebude chýbať exkurzia do útrob vodnej elektrárne a vyblázniť sa môžete aj na koncertoch známych kapiel.

Takže si do diárov zaznačte dátum 2. – 3. septembra a príďte do Čunova, len pár kilometrov od Bratislavy. K dispozícii je parkovisko pre 1500 áut, zabezpečená bude aj kyvadlová doprava a ak ste nadšenec bicyklovania, príďte na dvoch kolesách. Do Čunova sa z Petržalky dostanete po hrádzi a na mieste konania eventu je aj strážené „parkovisko“ pre bicykle! V areáli je hotel a ak ste skôr prírodný typ, nezabudnite si pribaliť stan, pod ktorým sa môžete kedykoľvek zložiť. Bližšie informácie nájdete na www.geoawards.sk.

Geocaching /geokešing/ je hra, pri ktorej hľadáte s pomocou GPS zariadenia skrytý objekt (cache – „kešku“) na zadaných súradniciach. Geokešeri tvoria početnú komunitu, stretávajú sa na rôznych podujatiach a sú aktívni v mnohých oblastiach. Starajú sa o životné prostredie, zapájajú sa do dobrovoľníckych aktivít, akými sú napríklad darovanie krvi alebo čistenie mestských častí od odpadkov či populárne geo výlety spojené so spoznávaním krajiny a prírody.

Nájdete nás aj na Facebooku: https://www.facebook.com/geoawards/

INFORMÁCIE O PODUJATÍ
Slovak GeoAwards 2016
Areál Divoká Voda Čunovo
2. – 3. septembra 2016
www.geoawards.sk

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Magna Interactive
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM