Pavol Hrabovský Kultúra

Známa skupina, basketbalový turnaj a unikátne autá: TOP udalosti na víkend v Poprade a okolí

Víkend je opäť tu. Spolu s ním prichádza ďalšia vlna udalostí, ktoré si nemôžete nechať ujsť. Dáte prednosť festivalu, či skôr fandeniu z tribúny? Inšpirujte sa redakčným výberom.

Ilustračný obrázok k článku Známa skupina, basketbalový turnaj a unikátne autá: TOP udalosti na víkend v Poprade a okolí
Zdroj: TASR

Opening party v Barn Clube

11. septembra o 18:00 hod., Barn Club

Už tento piatok, na vás čaká opening párty, ktorá predstaví staro-nový podnik v Poprade. Barn Club otvára dvere pre všetkých milovníkov dobrej zábavy. Môžete sa tešiť na skupinu Shockband, bubnovú show Batida, žonglérov Hands Up a pravú tanečnú zábavu.

Gladiator

11. septembra o 20:00 hod., Dom Kultúry

Skupina Gladiator prichádza do Popradu, spolu so špeciálnym programom, v rámci klubového turné. Zaznejú známe hity z klasických albumov, akými sú: Babylon Hotel, Cesta do neba a nohé ďalšie. Chýbať nebudú ani skladby z nového albumu – Deň, čo mal dávno prísť.

Majstrovstvá Slovenska v triale

12. septembra od 9:00 hod., Trialpark Poprad – Stráže

Vystúpenie najlepších slovenských jazdcov, kde spoznáme toho najlepšieho na Slovensku. Majstrovstvá Slovenska v triale prichádzajú do Popradu, kde môžete vidieť tých najlepších zo všetkých kútov nášho štátu. Podujatie je sprevádzané súťažou pre najmenších, začínajúcich trialistov, ktorí si môžu zmerať sily na odrážadlách.

Rally Radosti 2020

12. septembra od 13:30, Sobotské námestie

Rally Radosti pokračujú na potulkách po Slovensku, kedy ich druhá zastávka bude na Sobotskom námestí, priamo v historickom centre Spišskej Soboty. Čaká na vás štyridsať superšportov, nádherných vozidiel, ktoré brázdia slovenské cesty. Nenechajte si ujsť pohľad na vrchol inžinierstva automobilového sve­ta.

Drahosh B2B Elsy

12. septembra o 22:00 hod., Surprise

Párty v znamení žánrov: techhouse, house, elektro a techno. To všetko ti naservíruje DJ dvojica Elsy a Drahosh, ktorých podporí aj domáci DJ Lesto. Čakať môžeš to najlepšie z ich domáceho výberu a k tomu aj kvalitnú porciu, víkendovej zábavy.

Nenechajte si ujsť ani tieto akcie v blízkosti Popradu:

8. ročník turnaja o Baťov pohár

11. – 13. septembra, Iskra Aréna Svit

Počas tohto víkendu sa vo Svite predstavia štyri tímy v turnaji o Baťov pohár. Tento rok prebehne turnaj s čisto slovenským zastúpením. Ôsmy ročník privíta v Iskra Aréne BKM Lučenec, Inter Bratislava, Levických Patriotov a domácu Iskru Svit.

Rozpis zápasov:

11.9.2020

  • 16:00 BKM Lučenec – Levickí Patrioti
  • 18:15 Inter Bratislava – Iskra Svit

12.9.2020

  • 16:00 Levickí Patrioti – Inter Bratislava
  • 18:15 Iskra Svit – BKM Lučenec

13.9.2020

  • 10:00 Inter Bratislava – BKM Lučenec
  • 12:30 Iskra Svit – Levickí Patrioti

Hágy Fest – 130 rokov Vyšných Hágov

12. septembra od 9:00 hod., Vyšné Hágy

Vyšné Hágy oslavujú 130 roko. Obec si preto pre vás pripravila bohatý program v podobe Hágy Festu. Tešiť sa môžete na vystúpenie skupiny Ľudová hudba Strunka, Dominiky Šutákovej, zabávača Števa Hruštinca, Duchoňovcov a mnohých ďalších. Chýbať nebude ani vynikajúci guláš, ktorý si môžete vychutnať zadarmo! Program je sprevádzaný spomienkovým volejbalovým turnajom na počesť Vyšných Hágov.

Ako to vyzeralo na odhalení busty Milana Rastislav Štefánika? To môžete vidieť v priloženej galérii.

Nezabudnite nás aj naďalej sledovať na našom Facebooku a Instagrame. Nenechajte si ujsť aktuálny obsah z Popradu a okolia.

Odhalenie busty Milana Rastislava Štefánika v Poprade
10
Galéria
Foto: Pavol Hrabovský
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM