Simona Ivančáková Rôzne

Sneh síce chýba, ale mráz vie tiež vyčarovať krásne obrázky: Pod Tatrami to vyzerá ako v ruskej rozprávke, FOTO

Mrazivé počasie v posledných dňoch prinieslo do nášho okresu nielen pocit zimy, ale aj niečo iné. Námraza v podtatranskom regióne má tiež svoje čaro. Presvedčte sa, že to u nás momentálne vyzerá ako z ruskej rozprávky.

Ilustračný obrázok k článku Sneh síce chýba, ale mráz vie tiež vyčarovať krásne obrázky: Pod Tatrami to vyzerá ako v ruskej rozprávke, FOTO
Foto: Simona Ivančáková / Zdroj: Dnes24.sk

Mínusové nočné teploty, ktoré počas uplynulého víkendu padli naozaj poriadne pod nulu, mali svoj vplyv aj na našu prírodu. Rieka Poprad, ale aj menšie potoky zamrzli, na tráve sa objavila námraza, konáre stromov obohatila inovať.

Pravej zime v Poprade a okolí však stále čosi chýba. Áno, hádate správne. Je to sneh. A práve od podtatranského územia sa očakáva, že počas zimy tu bude aj poriadne veľa bielej vŕzgajúcej masy. Zatiaľ to tak však nie je a my sa môžeme tešiť len z mrazu, ktorý nás obklopuje už pár dní.

Hoci nám chladné počasie spôsobuje zafarbenie líc a nosa na červeno a poriadne nás pri pobyte na vzduchu vyštípe, tak aj tento prírodný jav má svoje čaro. Presvedčte sa na našich fotografiách, že aj srieň môže byť nádherná a môže pri malej prechádza potešiť vaše oči.

Čítajte tiež:

Príroda v okolí Popradu? To sa jednoducho nedá nemilovať. Zábery, ktoré budete chcieť pozerať zas a znovu

Silvestrovské oslavy v Poprade: Zranenie pri otváraní šampusu aj výbuch v rukách!

Mrazivá nádhera pod Tatrami: Stromy vyzerajú ako z rozprávky
19
Galéria
Foto: Simona Ivančáková / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM