Krimi

Srdcervúce slová maminy Janky: Takto mi policajti v Tatrách zachránili syna!

Matka v Tatrách zažila krušné chvíle. Niekoľko hodín neistoty však vystriedalo radostné stretnutie s milovaným synčekom. Policajtom, ale i ďalším záchranným zložkám, adresovala tieto slová.

Ilustračný obrázok k článku Srdcervúce slová maminy Janky: Takto mi policajti v Tatrách zachránili syna!
Zdroj: Polícia SR - Prešovský kraj

Pátracia akcia po maloletom sa uskutočnila 4. januára. Všetko nakoniec ale dobre dopadlo. Vystrašená matka Janka nezabudla poďakovať nielen konkrétnym policajtom, ale aj všetkým záchranným zložkám.

Chcela by som sa nesmierne z celého srdca poďakovať celému OO PZ Vysoké Tatry – Starý Smokovec, avšak najväčšia vďaka konkrétne dvom ľuďom a to TOMÁŠOVI RUŽBASKÉMU a NIKOLKE BOGNEROVEJ z policajného zboru,“ uvádza Janka na úvod svojho ďakovného listu, ktorý prešovskí policajti zverejnili na sociálnej sieti.

Ďakujem Vám za všetko, za okamžité zorganizovanie všetkých záchranných zložiek, horskej záchrannej službe, záchranárskych psov, za okamžité vyhlásenie pátrania po nezvestnej osobe, za nahradenie záchrannej zdravotnej služby, za priamy odvoz na centrálny príjem, za nepodcenenie danej situácie, za dôveru, za každý prejav pochopenia…“, pokračuje ďalej v srdcervúcom príbehu.

Janka, ktorá prežila azda najhoršie chvíle vo svojom živote ďalej píše, že každý človek by si mal z týchto policajtov brať príklad. Podľa nej sú to ľudia na správnom mieste.

Ďakujem vám za vašu ochotu, podporu, silu, v prvom rade ľudskosť, odvahu, odhodlanie a snahu pri pátraní po mojom nezvestnom synovi,“ pokračuje ďalej a konštatuje, že také odhodlanie a snaha akú daní policajti prejavili si veľmi váži, pretože v dnešnej dobe podľa nej, už pre mnohých ľudí ľudský život nemá žiadnu cenu.

Sledujte nás aj na našom FacebookuInstagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Popradu a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM