Tlačové správy

SWAN ponúkne neobmedzený LTE internet pre podnikateľov

Kombináciu nadštandardnej starostlivosti, žiadnych dátových obmedzení a najmodernejšej LTE technológie ponúkne SWAN, a. s., vo svojom novom produkte LTE biznis.

Ilustračný obrázok k článku SWAN ponúkne neobmedzený LTE internet pre podnikateľov
Zdroj: SWAN Mobile

Slovenský telekomunikačný operátor tak rozširuje svoje produktové portfólio postavené na LTE technológii, v ktorom sa doteraz zameriaval najmä na rezidenčných zákazníkov.

Služba LTE biznis využíva najmodernejšiu technológiu, ktorá umožňuje vysokorýchlostné internetové pripojenie na licencovanom frekvenčnom pásme, čo zaručuje maximálnu spoľahlivosť pripojenia. Služba LTE biznis poskytne úplne neobmedzený prístup k dátam, bez akýchkoľvek dátových limitov (FUP), či dátových obmedzení (P2P, streaming). Okrem toho ponúka možnosť doplnkovej služby pevnej IP adresy, ktorá môže poslúžiť napríklad na pripojenie firemného kamerového systému alebo platobného terminálu. K službe sa poskytuje aj nepretržitý dohľad nad pripojením a prioritné riešenie porúch.

„Našim zákazníkom ponúkame riešenie ušité na mieru. LTE technológia umožňuje zaviesť vysokorýchlostný internet aj na miesta, kde boli ľudia doteraz odkázaní na menej kvalitné služby, pretože tam stále nie je dostupný optický internet. Potom, ako nás zákazník osloví prostredníctvom formulára na našej webovej stránke, kolegovia mu ponúknu najvýhodnejší program,“ hovorí produktový riaditeľ SWAN, a. s., Martin Kurinec.

Službu LTE biznis začne SWAN oficiálne ponúkať od pondelka 1. augusta 2016 a bude dostupná vo viac ako 40-tich mestách a 140-tich okolitých obciach na Slovensku. O preverenie dostupnosti služby na konkrétnej adrese môžu zákazníci požiadať už teraz online na stránke operátora.

Ako funguje služba LTE biznis?
LTE signál šírený z vysielača je prijímaný pomocou vonkajšej antény (LTE modem), ktorý môže byť umiestnený na fasáde alebo streche objektu. V interiéri je prepojený s vnútorným koncovým zariadením, ktoré zákazníkovi nainštaluje technik.

Výhody služby LTE biznis:
- Stabilné vysokorýchlostné internetové pripojenie
- Široká dostupnosť služby
- Neobmedzené pripojenie na internet bez akýchkoľvek dátových limitov
- Rýchla a jednoduchá inštalácia služby technikom
- Nadštandardná starostlivosť a 24/7 technický dohľad
- Vysokokvalitný Wi-Fi router Huawei
- Možnosť zriadenia pevnej IP adresy
- Čítanie a vybavovanie pracovných e-mailov, surfovanie na internete možné pre viacerých užívateľov naraz

SWAN, a. s., zákazníkom LTE biznis ponúka vysokokvalitné zariadenie od spoločnosti Huawei. Vylepšená bezdrôtová LTE brána B2268S kombinuje výkonnú vonkajšiu anténnu jednotku o rozmere stránky A4, ktorá zabezpečuje kvalitný príjem vysokorýchlostného LTE internetu a vnútorný Wi-Fi router, ktorý dokáže obslúžiť súčasne až 32 bezdrôtových zariadení všetkých dostupných špecifikácií 802.11 b/g/n. Okrem toho zariadenie obsahuje aj 2 sieťové LAN porty pre pripojenie dodatočných zariadení pomocou klasického ethernet kábla, ako sú napríklad pokladne, PC či kamerové systémy.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

SWAN ponúkne neobmedzený LTE internet pre podnikateľov
4
Galéria
Zdroj: SWAN Mobile
Zdroj: SWAN Mobile
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM