Peter Handzuš Krimi

Tatranskí podnikatelia spojili svoje sily a pripravili pobytové balíky

Tatranskí podnikatelia v cestovnom ruchu spojili svoje sily a pripravili pre lyžiarov pobytové balíky s výhodnými zľavami. Lyžovačka počas nasledujúcej zimy tak bude výhodnejšia i zaujímavejšia ako v minulom roku.

Vďaka výhodným pobytovým balíkom bude lyžovačka v najlepších slovenských strediskách ešte dostupnejšia. „Pripravili sme balíčky s ubytovaním v regióne, podarilo sa nám rozbehnúť model spolupráce, vďaka ktorému klient získava zľavu až do 30 % nielen zo skipasu, ale aj z ceny ubytovania,“ priblížil predseda predstavenstva spoločnosti Tatry Mountain Resorts (TMR) Bohuš Hlavatý.
Zľavy môžu lyžiari čerpať v stredisku Jasná Nízke Tatry cez tzv. Liptov Region Card, ktorá oprávňuje držiteľa k zľavám na skipasy od päť do 30 %. Cez víkend sa môže lyžiar ubytovať a využívať skipas s 20-% zľavou a pri týždennom pobyte až 30-%. Ubytovanie v hoteli na svahu aj spolu so skipasom, tak môže stáť pre jednu dospelú osobu okolo 30 eur. Vďaka karte môže návštevník získať zľavy aj na akvaparky, lyžiarske školy a do gastro zariadení.
Podobný trend nasleduje aj región Vysokých Tatier v Tatranskej Lomnici, v Starom Smokovci i na Štrbskom Plese sa bude lyžovať na spoločný viacdenný skipas. Vďaka hosťovskej karte Parksnow Card môže ubytovaný hosť tiež získať 20 a 30-% zľavy. „V Nízkych i Vysokých Tatrách máme zatiaľ 165 aktívnych partnerov poskytujúcich ubytovanie aj so skipasom do našich stredísk, pričom toto číslo ešte ďalej rastie a podpisovanie zmlúv s potenciálnymi partnermi naďalej pokračuje,“ zdôraznil Hlavatý.
K dispozícii bude túto zimnú sezónu denne minimálne 5000 lôžok, kde lyžiar môže využívať zľavy na skipasy do výšky 30 %. V ponuke sú hotelové zariadenia kategórie štyri a päť hviezdičiek, ale aj hotely nižšej kategórie ako napr. apartmány, penzióny, chaty, či priváty. Pobytové SKI balíky sú v predaji od jesene, stále je možné zakúpiť si výhodné balíky aj na Silvestra a Vianoce.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM