Samospráva

Tatranský primátor Mokoš ohlásil svoju kandidatúru: Do volebného boja ako nezávislý kandidát

Primátor Vysokých Tatier Ján Mokoš bude v jesenných komunálnych voľbách znovu kandidovať na tento post. Vo funkcii primátora mesta Vysoké Tatry pôsobí už dvanásty rok a o priazeň Tatrancov sa bude uchádzať aj pre ďalšie štvorročné obdobie.

Ilustračný obrázok k článku Tatranský primátor Mokoš ohlásil svoju kandidatúru: Do volebného boja ako nezávislý kandidát
Foto: Peter Handzuš / Zdroj: Dnes24.sk

„Za 12 rokov sa nám spoločne vo Vysokých Tatrách podarilo urobiť veľa dobrého. Aj preto ma mnohí občania oslovujú, aby som sa o post primátora uchádzal aj v nadchádzajúcom období,“ konštatoval Mokoš, ktorý svoju kandidatúru vníma ako spoločenskú požiadavku. Do komunálnych volieb pôjde opäť ako nezávislý kandidát.

Dokončiť začaté a realizovať nové projekty

„Od začatej práce sa neodchádza. Zlepšovaniu kvality života a prostredia vo Vysokých Tatrách som venoval veľa času a energie,“ dodal Mokoš. Pre zabezpečenie kontinuity rozvoja tohto vysokohorského mesta pokladá za dôležité dokončiť rozpracované a realizovať nové projekty na obnovenie Starého Smokovca ako lyžiarskeho strediska či vybudovanie cyklotrás.

Presadiť zákon o Vysokých Tatrách

„Pre mňa ako primátora, ale hlavne ako obyvateľa našich veľhôr, je veľmi dôležité presadiť prijatie zákona o Vysokých Tatrách. Budem naďalej pracovať na tom, aby sa u nás cítili dobre samotní Tatranci, ale aj turisti, ktorí k nám každoročne prichádzajú,“ povedal súčasný primátor Vysokých Tatier.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM