Tlačové správy

Tieto zľavy nemôžeš premeškať! Kika v novembri oslavuje a dáva revolučné zľavy

Od soboty 14.11. do utorka 17.11. pred výročím Nežnej revolúcie na vás v obchodnom dome Kika čakajú revolučné zľavy. Na výrobky slovenskej a českej produkcie dostanete počas týchto 4 dní zľavu 17% a zľavu 15% na všetky ostatné produkty.

Ilustračný obrázok k článku Tieto zľavy nemôžeš premeškať! Kika v novembri oslavuje a dáva revolučné zľavy
Zdroj: Dnes24.sk

A aby ste mali na nakupovanie dostatok času, obchodný dom nájdete otvorený špeciálne v tieto dni až do 21. hodiny. Počas revolučných zliav si budete môcť vybrať spomedzi známych výrobcov zo Slovenska a Česka, ku ktorým patria značky ako Ahorn, Klinmam, Blanář, Tescoma či Matějovský, ale zároveň si zľavu môžete uplatniť aj na všetky ostatné produkty v kika.

Zľava 17% bude platiť na produkty nábytkárskej firmy značky BLANÁŘ, ktorá sa od roku 1991 špecializuje na sériovú výrobu čalúneného nábytku a patrí k najväčším výrobcom spálňového nábytku v Českej republike. Firma vyrába nielen váľandy a dvojlôžka všetkých typov, ale tiež pohovky. Je aj významným producentom lamelových roštov. Firma investuje do vývoja nových výrobkov, ktoré následne určujú nové meradlo kvality a zároveň zodpovedajú najnovším poznatkom z oblasti výskumu spánku. Samozrejmosťou je používanie príjemných a zdravotne neškodných materiálov.

K lepšiemu a zdravšiemu spánku vám dopomôže firma AHORN – český výrobca lamelových roštov do postelí, ktoré slúžia ako podklad pod matrace. Vďaka revolučným zľavám získate ešte priaznivejšie ceny na tieto produkty, kde sa o kvalite presvedčili už mnohí spokojní zákazníci. Firma sa snaží neustále držať krok so svetovým vývojom v oblasti zdravého spánku, lamelových roštov, neustále prinášať novinky a zlepšenie kvality výrobku na trh.

Kvalitný spánok vám zabezpečí aj spoločnosť Klinmam, ktorá prináša kultúru spánku v duchu zdravého životného štýlu založenom na kvalite materiálov a na modernom dizajne posteľných výrobkov.V kika je možnosť výberu zo širokej škály vankúšov a prešívaných diek.

Kuchyňu si môžete prevetrať spolu s novými výrobkami a potrebami na stolovanie od spoločnosti Tescoma. Kvalitu, cenovú dostupnosť, originálny dizajn nájdete tiež u značky Matějovský, ktorá je výrobcom exkluzívnych posteľných textílií.

kika ponúka okrem nábytku a doplnkového sortimentu aj hračky od tunajších výrobcov Lena, Wiky a Dino, ako mnoho ďalších výrobkov slovenských a českých značiek. Kompletný zoznam dodávateľov, na výrobky ktorých sa vzťahuje 17% zľava počas revolučných dní, nájdete na www.kika.sk

Široký sortiment nájdete v kika

Spoločnosť kika, ktorá pôsobí na slovenskom trhu od roku 2005, prevádzkuje 4 veľké obchodné domy v Bratislave, Košiciach, Banskej Bystrici a Poprade. V nasledujúcich rokoch plánuje expanziu do ďalších slovenských miest, čím upevní pozíciu jednotky na trhu a bude schopná priblížiť sa ďalším zákazníkom. V blízkej dobe môžu zákazníci očakávať spustenie internetového obchodu.

V obchodnom dome kika v Poprade nájdete širokú ponuku nábytku aj bytových doplnkov, ktorá si zakladá na kvalite a cenovej dostupnosti. Na svoje si prídu priaznivci moderného dizajnu a aj tradičného nestarnúceho štýlu bývania. Obchodný dom kika je rovnako zásobárňou inšpirácií a nových nápadov ako svoje bývanie spríjemniť a zatraktívniť.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Tieto zľavy nemôžeš premeškať! Kika v novembri oslavuje a dáva revolučné zľavy!
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM