Simona Ivančáková Rôzne

Tínedžeri v Poprade išli s farbou von: Päť miest, kam voláme dievčatá na prvé rande

Láska úraduje v každom veku. Svoje o tom vedia aj mladí Popradčania, ktorí len práve začínajú randiť, alebo už majú prvé randenia či frajerky za sebou. Spýtali sme sa ich, aké miesta volia, alebo by zvolili na prvé stretnutia s dievčatami práve v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Tínedžeri v Poprade išli s farbou von: Päť miest, kam voláme dievčatá na prvé rande
Zdroj: TASR

Zábava v klube na diskotéke či posedenie v podniku. Tak trávia spoločné chvíle aj mnohé mladé popradské páriky. Romantické rande pod holým nebom je však u nich tiež stále v kurze. My sme sa preto spýtali, kam najradšej brávajú svoje polovičky na prvé rande. Týchto päť miest u nich zabodovalo najviac.

Centrum

Najčastejšia odpoveď, ktorá zaznela medzi opýtanými chlapcami bola, že svoje priateľky vezmú na prvé rande zväčša do centra mesta. Popradské námestie v lete ponúka množstvo miest na posedenie pri fontáne so zmrzlinou v ruke a zimná prechádzka je zas romantická. „Námestie je taká istota. Viem presne, že tým nič nemôžem pokaziť. Najmä, keď pozývam dievča na prvé rande, tak nebudem vymýšľať niečo, čo by sa jej nemuselo páčiť,“ povedal Patrik (16). Zároveň dodal, že prechádzka zimným popradským námestím, ktoré je počas vianočných sviatkoch vysvietené, je romantická.

Areál Kvetnice

Mestská časť Popradu ponúka najmä miesto na dlhšie prechádzky v prírode či posedenie si pri jazierku. Najmä v letných mesiacoch tu nájdete množstvo mladých párikov, ktoré tu trávia spoločný čas. „Prechádzka v Kvetnici a na čerstvom vzduchu je podľa mňa ideálnym riešením, kde vziať dievča na prvé rande. Aspoň zistím, či nie je lenivá,“ povedal Marek (15).

Cyklistický chodník

V letných mesiacoch patrí kočuľovanie a bicyklovanie pod Tatrami k veľmi obľúbeným športovým činnostiam. Preto sa netreba čudovať, že pár tínedžerov si svoje prvé rande dohodli aj na tom mieste. „Spojenie príjemného s užitočným. Jazda s peknou babou, potom zájdeme vo Svite na kofolu, pokecáme a môžeme sa vrátiť naspäť. Dokonalé miesto na randenie,“ poznamenal Jozef (18), ktorý takto pozval na rande už tri dievčatá a tá posledné z nich je jeho súčasná priateľka.

Parky

Stará dobrá klasika, ktorá nikdy nesklame. Parky v jednotlivých častiach mesta lákali zaľúbencov už od pradávna. Randili v nich naši starí rodičia, stretáva sa v nich aj dnešná mládež. Najčastejšie nám tínedžeri uviedli, že sa stretávajú v parku pri rieke Poprad. „Park spolu s centrom sú miestom, ktoré sú vhodné na prvé rande. Nedá sa tým nič pokaziť. Posedíme si na lavičke, porozprávame sa a bližšie sa spoznáme,“ uviedol svoj tip na prvé rande Peter (17).

Spišská Sobota

Azda najkrajšia časť mesta sa nachádza priamo v Spišskej Sobote. A práve historické námestie láka na prvé rande aj mnohých mladých Popradčanov. „Spojenie peknej mladej baby, prechádzky a historickej časti nášho mesta. Keď idete na prechádzku navyše vo večerných hodinách, tak je to také romantickejšie,“ povedal Ján (16).

Čítajte tiež:

Jedinečné dielo objektívom Olivera z Popradu: 365 portrétov, pozrite ale ako! FOTO vnútri

Plesy si užijeme aj v Poprade a okolí: Kde môžete zažiť Skrúcaného a kde sa o zábavu postará majster sveta?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM