Peter Handzuš Krimi

Tomáš (23) rámoval autom čo sa dalo. Odpadla mu značka, policajtom uľahčil prácu

Z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky bol obvinený 23-ročný Tomáš zo Spišskej Novej Vsi, ktorý v Poprade autom demoloval dopravné značky.

Ilustračný obrázok k článku Tomáš (23) rámoval autom čo sa dalo. Odpadla mu značka, policajtom uľahčil prácu
3
Galéria

Tomáš včera (10.12.2018) pol hodinu po polnoci ako vodič osobného vozidla značky Škoda Octavia viedol auto po Ul. Partizánskej v Poprade.

Tento vodič šoféroval v stave vylučujúcom spôsobilosť, ktorú si privodil predchádzajúcim požitím alkoholických nápojov. Dychová skúška u neho bola pozitívna s výsledkom 0,86 mg/l.

Alkohol u vodiča mal následky počas jeho jazdy. Pred priechodom pre chodcov vyšiel s vozidlom na ostrovček a narazil do dvoch dopravných značiek – Prikázaný smer jazdy obchádzania vpravo a Hlavná cesta. „Pri tomto náraze z vozidla odpadlo predné evidenčné číslo, ktoré ostalo na mieste a na základe ktorého napriek tomu, že vodič z miesta ušiel, bol dopravnými policajtmi vypátraný,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Škoda na dopravných značkách bola odhadnutá na 300 €. Tomáš bol zadržaný a bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Prípad vyšetruje poverený príslušník Okresného dopravného inšpektorátu v Poprade.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM