Krimi

Tomáš (24) zo Starej Ľubovne si poriadne zavaril: Ruka pod sukňou ho môže stáť tri roky basy

Hrubej neslušnosti a výtržnosti sa dopustil mladík Tomáš (24) zo Starej Ľubovne. Za svoje nevhodné správanie si môže v base posedieť až tri roky.

Ilustračný obrázok k článku Tomáš (24) zo Starej Ľubovne si poriadne zavaril: Ruka pod sukňou ho môže stáť tri roky basy
Zdroj: TASR

Za prečin výtržníctva začal trestné stíhanie a súčasne vzniesol obvinenie poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Stará Ľubovňa 24 ročnému miestnemu mladíkovi Tomášovi. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Ako ďalej uviedla, Tomáš sa v pondelok (8.4.) predpoludním na mieste prístupnom verejnosti, konkrétne na parkovisku na Levočskej ulici v Starej Ľubovni, dopustil hrubej neslušnosti a výtržnosti. „Počas toho, ako prechádzal okolo oproti idúcej mladej ženy, jej svoju ruku vložil pod sukňu a dotýkal sa jej na intímnych miestach,“ ozrejmila policajná hovorkyňa s tým, že mladík bez zastavenia pokračoval ďalej a z miesta odišiel preč.

„Tento „džentlmen“ bol neskôr zadržaný a umiestnený do cely policajného zaistenia,“ povedala Ligdayová a dodala, že v prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na tri roky.

foto: ilustračné

Zdroj: KRPZ Prešov
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM