Tlačové správy

Túžite stáť pred kamerou a zahviezdiť? Casting v Poprade už onedlho!

Popradská produkčná agentúra Dirty Harry Agency organizuje prvú verejnú registráciu do svojej castingovej sekcie, a to v sobotu a nedeľu, 27. a 28. mája 2017. Priblížiť sa tak "pred kamery" už bude opäť o krôčik jednoduchšie.

Ilustračný obrázok k článku Túžite stáť pred kamerou a zahviezdiť? Casting v Poprade už onedlho!
Zdroj: pixabay

Organizátor castingu, Juraj Iždinský, hovorí: „Takúto databázu záujemcov budujeme už nejaký čas, a na základe stále vyššieho záujmu sme sa rozhodli o väčšiu, a verejnú registráciu. Naše portfólio je otvorené všetkým vekovým kategóriam, mužom, ženám, chlapcom, dievčatám, malým deťom, hercom, aj nehercom.“

Registrácia sa uskutoční v reštaurácii Lahodnosti, na Námestí sv. Egídia 44, v budove OTP Banky, oba dni od 10:00 do 20:00 hod.. A ako takáto registrácia prebieha? „Registrácia ako taká je celkom rýchly proces, vypíšete nám registračný formulár, my si vás nafotíme a nakrútime krátke video. Registrácia je spoplatnená administratívnym poplatkom, 25 eur,“ vysvetľuje Iždinský.

A čo sa deje po takomto zapracovaní do databázy? „Takto pripravená zložka je potom súčasťou ponúk pre produkčné spoločnosti, ktoré sú pripravované na základe konkrétnych požiadaviek. Populárne sú v súčasnej dobe aj reality shows, kde firmy rady využívajú služby takýchto databáz na vyhľadávanie prípadných účastníkov,“ uzatvára organizátor castingu.

foto: ilustračné

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM