Martin Sýkora Futbal

United mieria do Popradu: Anglický megaklub už Tatry dobre pozná

Mládežnícki futbalisti jedného z najlegendárnejších klubov sveta si to opäť namierili do Popradu. Manchester United pod Tatry chodí ako kvôli výborným podmienkam.

Ilustračný obrázok k článku United mieria do Popradu: Anglický megaklub už Tatry dobre pozná
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk

Poprad je znovu po roku strediskom sústredenia mládežníckeho výberu britského futbalového klubu Manchester United, ktorý príde na týždňové sústredenie od 21.10.2016 do Popradu.

„Vynikajúce podmienky na zimnú, ale aj letnú športovú prípravu a kvalitná regenerácia sú dôvodom, prečo sa budúce a súčasné futbalové hviezdy opäť už po siedmy krát, vrátili na Slovensko,“ informovala marketingová manažérka AquaCity Poprad Lenka Chovancová.

PREČÍTAJTE SI AJ: Mladíci z Manchesteru United zavítajú do Popradu: Ich manažér povedal slová, ktoré vás chytia za srdce!

Počas svojho sústredia dorastenci odohrajú futbalový zápas 25.10.2016 o 17:00 hod. s MŠK Žilina v Národnom futbalovom tréningovom centre (NTC) v Poprade. K dispozícii im bude aj nová tréningová plocha s vyhrievaným trávnikom, ktorú pred niekoľkými dňami slávnostne otvoril prezident Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

„Teším sa, že sme splnili ďalšiu časť dohody, ktorú sme pred niekoľkými rokmi dali. Sme radi, že sme to stihli v tomto roku a že sa môžeme tešiť na ďalšiu etapu v roku 2017, kde pribudne ďalšie ihrisko s trávnatou plochou,“ povedal prezident Slovenského futbalového zväzu (SFZ) Ján Kováčik počas otvorenia moderného športoviska.

Pod Tatrami sa predstavia budúce hviezdy United. Futbalisti, ktorí pricestujú do Popradu patria do kategórie do 17 rokov.

PREČÍTAJTE SI AJ: Stane sa Poprad futbalovým mestom? Špičkové podmienky pre futbal

NTC Poprad : Manchester United 17 : AC Sparta Praha 17 0:3
25
Galéria
Foto: Radoslav Dudáš / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM