Monika Gécziová Rôzne

Uprednostňujete slovenské výrobky? Na Farmárskych trhoch v Poprade si prídete na svoje

Kúpite si zeleninu, mäso či syry radšej priamo od farmárov ako v supermarkete? Potom si rozhodne nenechajte ujsť trhy, kde nájdete len originálne slovenské výrobky. A poteší vás aj sprievodný program.

Ilustračný obrázok k článku Uprednostňujete slovenské výrobky? Na Farmárskych trhoch v Poprade si prídete na svoje
Zdroj: TASR

Námestie sv. Egídia v Poprade v dňoch 16. až 18. mája zaplnia slovenskí farmári s ponukou svojich originálnych výrobkov.

Kúpiť tu tak môžete syry, bryndzu, chlieb, med, zeleninu, mäsové výrobky, bio produkty, domáci mak, hlivu ustricovú, tekvicové jadierka, cestoviny, konopný olej, cukrárenské výrobky, karamelové wafle a iné.

V rámci podujatia, ktoré sa bude konať pod záštitou mesta Poprad, bude od štvrtka do soboty v čase od 14:00 do 17:00 k dispozícii drevený kolotoč pre deti a v piatok je pripravený aj kultúrny program, ktorý začne o 15:30.

V ňom sa predstaví Olexandra Makarová so svojou xylofón šou, DFS Letnička Poprad, deti z Central Karate klubu Poprad, speváčka Júlia Pavlovičová z Prešova či BellySimi Dance z Prešova. Tešiť sa môžete aj na gitarovú šou s repertoárom vlastných piesní Popradčana Jána Oravca. Programom bude sprevádzať moderátor Adrián Urda.

foto: ilustračné

Zdroj: poprad.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM