Webnoviny - Krimi

V Bratislave si nehoda autobusu vyžiadala 12 zranených

V Bratislave na Záhradníckej ulici havaroval autobus. Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky, operačné stredisko ZZS tam vyslalo päť ambulancií. Zranených transportujú do bratislavských nemocníc.

BRATISLAVA 28. júla (WEBNOVINY) – Autobus zrejme vytlačilo z cesty osobné auto

Autobus číslo 66, ktorý dnes havaroval na Záhradníckej ulici pri zastávke Slovanet v smere do bratislavského Ružinova, zrejme vytlačilo z cesty osobné auto. Povedala to hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava Agáta Staneková. Autobus sa dostal do kontaktu s osobným autom, následne narazil do stĺpa električkového vedenia, uviedol ďalej dopravný podnik. Pri nehode vznikla dopravnému podniku škoda za približne 30-tisíc eur.

Podľa hovorkyne Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Dominiky Šulkovej je predbežne zranených 12 osôb, z toho jedna ťažšie. Dispečing dopravného podniku informoval, že šofér osobného auta zranenia neutrpel. Viacerí však utrpeli pomliaždeniny, odreniny a niektorým museli zafixovať chrbticu. Hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Bratislave Zuzana Čižmáriková agentúre SITA potvrdila, že ťažko zranenú osobu previezli do nemocnice na Kramároch a šiestich zranených vyšetrujú v nemocniciach v Ružinove, Petržalke a Starom Meste.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM